Bbuse1 Eşimle hep 2 çocuk yeterli diye düşünürüz cok şükür 2 evladım var ikisi de erkek biri 3 yaşında biri 10 aylık. Fakat son zamanlarda 3. Çocuk isteğim var . Ama bı yanımda istemiyor nasıl içimden bu isteği atacağım eşim asla istemiyor 3. Çocuğu
Mrvsmt2502 Bbuse1 fazla uykusuz kaldığın için düşünecek çok vaktin oldu sanırım başka açıklaması olamaz 🥲🥲
Balbebek012 Bbuse1 biz planlı olarak 3.bebeği yaptık şu an 30 haftalık hamileyim çok şükür maddi manevi imkanlarımız var öğretmenim şimdi ücretsiz izindeyim bebekşerimle ilgileniyorum ayıca desteklerim var yardımcı ablamız var annem ablam da destek oluyor hani tek olsam belki yapamazdım 🩷
Anneoluyorumm00 Bbuse1 kuzum bebeğin küçük daha , bide iki çocukla ben çok yıprandım senin yardim edenin var mı
ruyadandunyaya Bbuse1 hiç mi zorlamadı seni iki erkek çocuğu birini zaten doğuralı 10 ay olmuş bu ne cesaret 😂
Anneoluyorumm00 Bbuse1 yani bilemedim şimdi zor olabilir üç çocuk kucuğude 2 yaş falan olsaydı daha guzel olurdu sanki,
ruyadandunyaya Bbuse1 benim bi kızım var 3 buçuk yaşında bazen inanılmaz zorluyo ikincisi de yolda 😂 sanırım Allah kolaylık veriyo