Kubra3454 Yani sadece su geldi, ne yapmalıyız? Direk hastaneye gitmek istemiyorum sancım gelene kadar beklemeli miyim mesela yoksa su gelirse gidilmeli mi hemen
anonimuye Kubra3454 su ve bir avucu gececek kanama olursa hemen gel demişti doktorum suyun ne kadar geldigi önemli cunku bebeğin suyu kalmazsa tehlikeye girebilir
gulcicek0 Kubra3454 benim suyum geldi gittim açılma yok geri gönderdiler sonradan sancılarım başladı bütün sancım evde çektim sonra gittim evde çekilmese daha iyi
Hasret18ayaz Kubra3454 su gelince evde beklememek gerekiyor enfeksiyon riski yüksek oluyor bebek dış dünya ile bağlantılı olduğu için ve benim suyum gelip sancım gelmemişti sonrasında gelmedi suni sancı verdiler
minikbebegim06 Kubra3454 su gelişinde bebekte enfeksiyon riski oluştuğu için 1 saat içinde hastaneye ulaşmış olmanız gerekir antibiyotik takıyorlar çünkü
bebeklerim__ Kubra3454 ilk hamileligimde suyum gelmişti. Evde beklemenin çok sakıncalı olduğunu duyunca gitmiştim hastaneye suni sancı vermişlerdi saatlerce..
ipekveatlas su geldiğinde asla evde beklememen gerek enfeksiyon riskinden dolayı ben suyum geldiği icin yatısımı verdiler kaç gün sonra doğurdum🤭
Mommce Kubra3454 ilk hamileligimde suyum gelmişti ve hiç sancım yoktu. Bir saate yakın evde oyalandım duş falan aldım ondan sonra hastaneye gittim ve doktor enfeksiyon riski var eve gönderemeyiz dedi yatış verdi. Sancı olmayınca mecbur suni sancı verdiler doğumum öyle gerçekleşti canım. Öyle bir durumda eve git deseler bile gitme ya da başka bir hastaneye git