nebakiyonkomikmi Kız çocuk amcası tablet alıyormuş altta kalmiyim 😂😂 Bütçe 3 4 bine kadar olur Fikirlerinizi bekliyorum hanımlar
Talentedmom nebakiyonkomikmi kız çocukları için mutfak takımları oluyor ahşap o tarz birşey olur bisiklet olur
Yogurtlupilav nebakiyonkomikmi kız çocuksa barbie evinden daha çok istediği birşey yoktır muhtemelen :)
Deleted33000 nebakiyonkomikmi keşke sen benim teyzem olsaydın kız o miniğin yerinde olmak istedim şu an 😂😂😂😂
KumpirsMom nebakiyonkomikmi çocuk akıllı saatler ¾ bin varmıdır bilmiyorumda kreşe felan gidiyorsa ailesi içinde baya kullanışlı olur
nebakiyonkomikmi Talentedmom canım memlekette köyde yaşıyor malum köy yolları felan pek uygun değil gibi geliyor bana
nebakiyonkomikmi KumpirsMom kreşe gitmiyor düşündüm aslında ama o dönem gelsin düşünürüm onu şuan kullanacağı bişey arıyorum 🌸
ysee Çok güzel tuval palet setleri vvar onnlar olabilir, doğum günü kıyafetini sizz alabilirsiniz. Barbie setler var o olabilir
nebakiyonkomikmi ysee doğum günü değil ki normal içimden geldi hediyesi olacak 😂😂😂 Temmuzda doğum günü