Gamze1906 Programa göre ve doktora göre şuna 5 haftalık hamileyim kan tahlilimde sonucum 1384 beta değeri bu değer normal mi ikiz falan değildir dimi bide ultrasonda Çıkmadı göremedik buda normal mi Bugün gidene kadar merağımı gidermek istedim 😁
gdaslik Gamze1906 benim 5 haftada 6000 beta değerimdi ama tek bebek sanırım beta değeriyle alakalı değil ikiz gebelik.
esractn Gamze1906 Ben ikizlerime hamileyim. 4+3 beta değerim 9852.5 çıkmıştı. Eger beta degerine göreyse sizinki tek gebelik oluyor😊
gdaslik Gamze1906 beta değeri herkesin farklı çıkıyor normaldir seninki de 😊 inş yakın zamanda görürsün keseyi ve kalp atışlarını 🙏🏻🙏🏻
dishonest Beta değeri ile çoğul gebelik belirlenemez. Keseyi bu hafta görürsünüz hayırlısıyla alın kucağınıza.
Mucizeannesi2806 Benim ilk beta bakıldığında 6689 du ikiz hamile değilim onun erken döllenme geç döllenme falan onunla alakalı olduğunu duymuştum canım
Pitpit 5 haftalık olduğumda benimde 1888 di gayet normal tekil gebelik benim.5. Haftada zar zor yakalamıştı keseyi ama bebek oluşmuş mu görmek imkansız demişti. 6. Haftada görülmüştü ama