Kulker sngl3875 kilolu hamile kaldığım için henüz 3 kg aldım 71 den 74 e ama bebisin kilosu yerinde çok şükür
Angel19 sngl3875 bebeğim gayet iyi şükür 🙏 erkek bebek 🥰 hergun ceviz yiyorum haftada 2-3 kez avokado yiyorum kefir içiyorum ve hergün bir tane yumurta yiyorum 🥰
Talentedmom sngl3875 14 haftalığım hala ara ara alıyor tam anlamıyla geçmiş değil ilk oğlumda 3 ay sonra geçmişti
Angel19 sngl3875 bol bol kusmak ve mide bulantısı 😂hala devam kusmalarım ve bacaklarım çık ağrıyor :)
Tugba2794 sngl3875 soruyu başkasına sormussunuz ama cevap yazmadan duramadım🙈 Benım de bebegım erkek olacak cevrenın soyledıgının aksine ben sürekli ekşi aşerdim limon yemekten bittim🤣🤣bır de acı
Tugba2794 sngl3875 suan 33 haftalıgım bu defada reflü basıma dert oldu😃 rahat yüzü yok bana anlasılan
sngl3875 Tugba2794 haha iyi yaptın ☺️ bende haftaya ogrenicem bklm tatlı normalde çok severim bu defa ekşi istyrm ☺️
jamila_95 12 haftanin tamaminda bitti cok shukur. Resmen mahv olmustum.. 5 kilo verdim. Ilk hamileligimde 20li haftalara kadar surmustu ama..her hamilelik farkli.
Gulsennxx sngl3875 evet bendede 10 günden sonra sanki etkisiz gibi oldu hatta bağışıklık kazandım diye dusundum doktoruma sordum. Devam et gececektir dedi 2 ay oldu kullanıyorum bir sorunum yok 😍
Noluyoya Haftamda ancak geçti koku hassasiyeti ve bulantı ama hala gece 1 tane prilam içiyorum içmezsem midem garip oluyor öncesi baya berbattı