BusraS1907 zge13 normal doğuma engel olucak bi durum yok şuan kalp atışları ve suyum gayet güzel ama hiç açılma olmadıgı için galiba risk almak istemedi doktor bekleyerek bilemedim ki 🤷♀️
Nil4749 BusraS1907 youtubu da bebeği döndürme hareketleri var onları deneyin bol bol sıcak suya oturun suqat yapın bol bol ördek yürüyüşü inşAllah faydası olur sık ilişki gibi siz rahminizi bunlarla uyarabilirsiniz hurma yiyin dut yaprağı kaynatıp icin tüm tuşlara basın kısaca :)
BusraS1907 Nil4749 aslında çoğunu yapıyorum ilişki eşim iş kazası geçirdiği için bu dönemde maalesef olmuyor belki de en büyük eksiklik odur ama her seyde vardır bi hayır 😒
iremd-1798 BusraS1907 40+2 de kontrole gittim ne açılma ne sancı var hatta bebeğim tam doğum kanalında bile değildi. Doktorum 40+6 ya gün verdi suni sancı ile doğum başlatacaktı. Çarşamba günüydü arkadaşım ve annemle balkonda oturduk kızım için hazırlık yapıyorduk. 21.55 de ilk sancım geldi sonra ikinci geldi derken dakika tuttuk sancılarım 4 dakika da bir geliyordu. Duş aldım evden çıktık 22.55 de acile giriş yaptım. Açıklığım 10 cmdi ve doğum başlamış dendi hatta geç kaldığım bile söylendi ama yapacak bir şey yok ☺️ damar yolu açıldı doğumhaneye çıkarıldım 23.24 de bebeğim kucağımdaydı. Çok kısa ve kolay oldu. Rabbim size de bu süreçte kolaylıkla sizi yormayacak doğum nasip etsin sağlıkla evladınıza kavuşun inşallah ❤️
Yasemit iremd-1798 allahım sen bana ve bekleyen bütün gebelere böyle güzel bir doğum nasip et ya rabbim. Paylaşıp umut olduğunuz içinde Allah sizden razı olsun
Edailkemomm 2 cm açılmam vardı ne sancım vardı ne biişeyimm 41+2 de sezeryan oldumm riske atmak istemedik iyikide olmuşum sezeryan esnasında kızım kakasını yapmış bekleseydim belki de yiyecekti su yuttuğu için zaten 2 gün küvezde kaldı 😞
iremd-1798 BusraS1907 Rabbim kolayını hayırlısını nasip etsin inşallah ❤️ bir de o dönemler ben hep yattım eşim olacak kişi ile ayrıydık doktor ilişki önermişti ama ayrı olduğumuz için imkansız dedim. Yürüyüşte havalar sıcaktı temmuza denk geldi cesaret edemedim sıcakta yürüyüşe. Yatarak doğurdum resmen 🥹 Rabbim güzel haberlerinizi almayı nasip etsin 🤲🏼
BusraS1907 @“iremd-1798”#p35842667ah kıyamam zor dönemlerin üzerine bide ekstra seylerle uğraşmak çok üzüyor anlayabiliyorum . Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah 🙏çok tesekkür ederim 🙏
kubrasmo BusraS1907 ilk doğumumda 40+5 ken sabah nişanım gelince kontrole gittim açılmam başlamıştı geri eve döndüm ertesi gün akşam sancılarım başladı aralıkları sıklaştı tekrar hastaneye gittim yatışım yapıldı 40+6 iken ve suyum geldi açılmam 9 cm kadar ilerlemesine rağmen acil sezeryan olarak sonuçlandı 41+0 da. Biraz daha bekleyebilirsiniz hafif egzersizler yürüyüşler yapın🌸
BusraS1907 kubrasmo bana kalsa beklicem de doktorum çok bekleme taraftarı değil herkes de o kadar çok müdahale ediyor ki bu süreç daha çok strese soktu beni maalesef😒
kubrasmo BusraS1907 bir ihtimal daha bekleyin derim çünkü sezeryan gerçekten gerekmedikçe pek de tercih edilmemeli zaten pek de konforlu bir süreç olmuyor sonrasında özellikle
Snmtlga37 BusraS1907 41+3 te ilk yavrumu doğum yaptım. Normal şekilde 1 gün öncesi saatlerce dolaştım dışarda 😁 gecesi, karnımın ağrısı ile birlikte başlayan sancılar sonrası doğum yaptım. Darısı size inşallah hayırla, gelsin. Gerisi önemli değil canım
BusraS1907 Snmtlga37 hava şartları biraz müsait olsa bende yapmak istiyorum ama günlük yarım saat anca yürüyüş yapabiliyorum inşallah bana da nasip olur 🙏ilk kez karın ağrısını bu kadar dört gözle bekliyorum 😃😃
Snmtlga37 BusraS1907 sağlıkla gelsin canım benim zamanı gelince gelir minik kuzu, Allah’ın izniyle illa karın ağrısı olmaz, ama, kişiden kişiye değişiyor ama inan bana anlarsın doğum sancının geldiğini
iremd-1798 Yasemit Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah. Hep dualarım sizin için. Rabbim sizide o yolda yormasın. Hızlı kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah 🤲🏼❤️
BusraS1907 kubrasmo istemiyor doktorum bekletmek hiç istemeyerek de olsa yarın sezaryen olucam çünkü hala açılma yok maalesef yani olmayınca olmuyor galiba 😔