TugceOrak Sunss benim bir kaç haftadır öyle canım. Sütlü tatlıların üzerindeki kaymak gibi bir görüntüsü de var. 24+3üm şuan tahmini 21-22den beri böyle. Normal bence bi acı vs yoksa
Sunss TugceOrak yok acı ama garip gedi duşta yada dokununca ovalayınca yumuşuyor gibi oluyor tekrar merak ettim kalıp sert olunca çok sağolun bende 28+4 deyim şu an
TugceOrak Sunss evet evet mesela evde sütyensiz duruyorum o zaman yumuşak, ama dışarı çıkarken sütyen giyiyorum ya eve gelip üstümü değiştirirken bakıyorum kahverengi kısım taş gibi olmuş ☺️ Ama memelerimi özgür bırakınca yumuşacık oluyor
Mrvemr3449 Sunss ovalamayın memenize dokunmayın müdahale etmeyin erken doğuma sebebiyet verebilir Allah korusun
TugceOrak Sunss ilk başta bana da tuhaf geldi hem sert oluşu hem o kaymak görüntüsü ahahahH ama takip ettim sütyen takınca oluyor, evde olduğum sürece sütyen takmadığım için yumuşacık ☺️
Sunss TugceOrak ben çok sıkıyor diye çoğunlukla takmıyorum belli olmayacak şeyler giyiyorum ama yinede öyle oluyordu
Tutaste_ Normal o sert gögsünüze mutlaka krem surun yara olur bı hafta onceden başlayın benım sol serttı yara oluyodu zor topladım valla
Tutaste_ Sunss evwt evet benim sol çpk sertleşiyordu oyle bebek emincede oyle sertlesiyoduyara oluyodu hafıf hemen krem surdum saat başı oyle geçti
Sunss Mrvemr3449 evet haklısınız ilk fark ettiğimde yaptım şaşkınlıkla kalıp gibi donmuş gibi sert olunca korkmuştum teşekkür ederim uyardığınız için 🙏🏻