Birbenbirbebek Kızlar bacağıma efsane kramp giriyor ve agrıyor doktorum tatildeymiş. Kendi kendime magnezyum içsem ne olur? magosit 365 mg kulllanan var mı ?
Whitehomeby Birbenbirbebek ben en başından beri o magnezyumu kullanıyorum günde bir tane eğer ağrıların artarsa günde 2 tane iç demişti doktorum. Her zaman bacak ağrısı çeken biri olarak bu magnezyumu ictikten sonra hiç bacak ağrım olmadı
Zhr_mom1 Birbenbirbebek sabah akşam kullanıyorm bende 2 kere anca kramp yaşadım. 2 ciden snra sbh akşam kullan dedi bir daha sorun yaşamdım ama bu durum bence kişinin ayakta kalma süresiylede alakalı ayakalrmızı yukrı kaldrp dinlendirelip kasa zaten benekten dolyı bir ağrı var birde kaslrı yorarak krampa neden olmuyalım
Katya1 Birbenbirbebek Bnmde kramp giryor ve cok sık karıncalanıyordu doktoruma sordum içebilirsin hatta kendi önerdiği markayı yazdı eczaneden aldım fazlasını vücut kendiliğinden atıyor düzenli olarak kullan faydasını görürsün demişti bi zararı olacağını sanmıyorum ama danışmakta fayda var 😇
Minnakpopus Birbenbirbebek fazlası derken ? Ben doktorumun bana söylediği doğrultuda kullanıyorum magositi
Minnakpopus Birbenbirbebek evet önlem amaçlı başlattı aşırı ağrılarım yok benim sma kasık kramplarım çok oluyor o yüzden. Bu bitikten sonra ocean ekstra mag alacağım mesela
Birbenbirbebek Whitehomeby bacağım kalçadan sonra dizime kadar zonk zonk ediyor sanki yaa belimdeydi geçen kalçama indi şimdi bacağıma neden oluyormus acaba
Birbenbirbebek Whitehomeby bir de hemen etkisini gösteriyor mu yA ? Yoksa bir süre düzenli öi kullanmak gerek
Minnakpopus Birbenbirbebek ben 12. Haftamdan beri kullanıyorum zaten genelde 32-34 haftalara kadar kullandırıyorlar doktorlar
serapozbakir Selam, benim de sol bacağımda ağrılarım oluyor. Magnezyum dan mıdır bilmiyorum doktora da gittim. Kas spazmı dedi gittiğim doktor. Kaslarımın güçlü olmadığını söyledi. Magnezyum ilacı da kullanıyorum. Etkili oluyor mu emin değilim.
Birbenbirbebek serapozbakir mg değerinize baktı mı ? Benim baktı yeterli ve kullandığın vitaminin içinde var dedi cok kasılman olursa kullanırız dedi kasılma değil ama bacak agrım var . Sizin ağrılarınız hala devam ediyor mu ?
Whitehomeby Birbenbirbebek rahim büyüdüğü için bebekte baskı yapıyor artık yani faydasını görebilmek adına düzenli kullanmak gerekir
serapozbakir Birbenbirbebek evet evet geçen ay baktırdım düşüktü biraz. Öncesinde de vitaminlerimi düzenli olarak kullanıyordum.
Birbenbirbebek Katya1 cok geçmiş olsun umarım tekrarlamaz . Hangi marka önerdi ? Bir de bana fazlası böbrek taşına neden oluyor demişti ama doktorum bilemiyorum 🤷♀️🥹
mrve_bas Birbenbirbebek Bende kendim başlamıştım. Genelde 16 haftadan sonra kullanılmaya başlanıyor. Benim gebelik öncesi de nöbette olduğum zamanlarda özellikle geceleri çok bacak ağrım oluyordu kramplar giriyordu. Bana çok iyi geldi. Ama ben günde 1 kere kullanıyorum.