Minik1Civciv Elamomy tamam canım teşekkür ederim bi oğlum var gönlümden geçen kız ama önemli olan sağlıklı olması ❤️
Minik1Civciv @Elamomy @Anneyimmmben @Eymenkuzusu @Esma006 @mucizemom8 @deletedmom43191 Kızlarrrrr hepiniz doğru bildiniz kızım oluyor 💗 Sağlıkla hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🏻🥹
mucizemom8 Minik1Civciv amin inşallah yaaa çok sevindim maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah canım ♥️😇🥰
Minik1Civciv mucizemom8 amin canım amin eşim ve ben sma taşıyıcısı olduğumuzu öğrendik. Hamileyken öğrendim aldırmak gibi bir düşüncem asla yok 13 hastalıkken öğrendim. Dua bekliyorum sizden o yüzden Rabbim kızıma sağlıkla kavuşmayı nasip etsin tüm anneleri yavrusuna sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah Rabbim @Elamomy @Esma006 @Anneyimmmben @Eymenkuzusu
mucizemom8 Minik1Civciv amin canım gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla doğar sağlıkla büyür bebeğin dualarım seninle 🤲
Eymenkuzusu Minik1Civciv Rabbim evladinla imtihan etmesin saglikli sıhhatli bir yavrunz olur insallah sizlere bagislasin 🌺
Minik1Civciv Eymenkuzusu amin canım benim ne güzel dua ettin Allah razı olsun 🌸 Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın ❤️