_mrveee_ Kızlar 37+4 olduk biraz önce peçeteyle sildiğimde sarı böyle sümüksü kıvamda birşey geldi nişan mıdır aceba kan vs yoktu
Kalbimxkk23 _mrveee_ daha kirmizli pembemsi gibi olur ama her kezde Nisan feldiginde doğum olacak diye bir şey e benim nisanla dohim aradı 1 aydi mesela
MihribanErdem _mrveee_ benim de öyleydi suni sancı verdiklerinde gelmişti ama doğum ne zaman olur bilemiyorum siz hazırlıklı olun en iyisi sağlıkla gelsin bebişşş
pnar-123 Kalbimxkk23 benim de az önce büyüğümü yaptıktan sonra tuvalette kırmızımsı kahverengi gibi sümüğümsü bişey gördüm ama nişan mı acaba dün çatı muanesi oldum 3 cm açıklık var demişti doktora gitmeli miyim
TugceOrak _mrveee_ canım tabiki de var. Herkeste kırmızı olmuyor ben çok okudum burda sarı nişan başlığı. İstersen bir acile git, gitmem gidemem diyorsan da dinlen sancı durumunu takip et
minikbebegim06 _mrveee_ suyum geldi aniden balon patlaması gibi ses geldi sonra birden suyum ve kalan nişan boşaldi hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık vardi
TugceOrak _mrveee_ kuzum bi duş al sancıların geçecek mi takip et bakalım, geçerse yalancı sancıdır ama geçmezse bence bi acile git ne olur ne olmaz için rahat etsin kuzum
Girlmama _mrveee_ nişan daha çok gelir diye biliyorum çünkü tıpa görevi görüyor bende her gün peçete kullandığımda sarımsı geliyor normal akıntı o
Laviniazuzu _mrveee_ benim de aynı bu sabah sarı sümüksü bir şey geldi şansıma doktor randevum vardı. Meğersem nişan gelmiş 1 cm de açılmam varmış doktor heran doğum olabilir dedi. Sizin de nişan olabilir doktorunuza bi sorun
Merloza Laviniazuzu benim geçen hafta perşembe nişan geldi hala bekliyorum :) nişan dan sonra doğum ne zaman başlar diye kesin gün verilmiyor haberiniz olsun. Bugün yarın doğum olur mu derken 8 gün geçti 🙃
_mrveee_ minikbebegim06 peki nişandan sonra ağrın vs olmuş muydu benim belimde ve kasıklarım da ağrı var şuan adet olacakmış gibi