sena0104_ Arkadaslar 6000binlik kullanıyorum ama herhangi bir pıhtılaşma yok sadece kilomdan dolayı onlem amacli başlandı. Dün rapor yazdırdım bir türlü onaylanmadi doktorda bugün yokmuş kimse onaylayamadi mecbur pazartesi ye kadar ilaçsız kaldım 2 gün vurulmasam bir şey olur mu sizce ? Veya kutahya veya eskisehirde olup verebilecek var mi🥹 1 kutu sadece
Semy1991 sena0104_ canım benim de raporda sıkıntı olduğunda eczacı tanıdık bana emanet veriyordu sonra onaylaninca giriyordu sisteme öyle bir eczacı yok mu veya siz rica edin
06haziran sena0104_ nöbetçi eczaneye gidip ilacı alabilirsiniz anlaşın ama eczaneyle rapor çıkınca reçeteye göre fiyatlandırıp kalıyorsa paranın kalanını alacaz diye ben öyle yapıyordum canım bulantı hapı var çok pahalı günde 4 adet içtiğim için reçete yetişmiyordu ben de eczaneyle anlaşıyordum😅
Busrarefkac Bişey olmaz canım ama neden 6000 lik kaç kilosun ki. 100 kg ın üzerinde olman gerek 6000 için
Busrarefkac sena0104_ özür dilerim 🥹 bana da bilinmeden 6000 lik verilmişti. Ondan dolayı uyarmak istedim. Bende 10 ay boyunca kullandım o iğneyi 🥹🥹
sena0104_ Aydnkynk doktorumu bulamiyorum iste soramıyorum 2 gün vurulmucam bisy olmaz demi 32 haftalik
sena0104_ Busrarefkac Busrarefkac bisey olur mu canım sence 32 haftalik çok korkuyorum yoksa rapoesuz alcam 300 liraymis
erikarpuz Busrarefkac neden 10 ay kullandınız acaba ben de bu salı 6000lik enox başladım o kadar süre nasıl kullanılır 3 gündür can çekişiyorum 😞
Aydnkynk sena0104_ korkma ya zaten yakında iğneyi de kesicek doktorun doğumun yaklaşıyo çünkü öyle düşün
Busrarefkac sena0104_ hiç bişey olmaz benim yapmadığım günlerde oldu. Ama riske atmayım dersen de al gitsin
sena0104_ Busrarefkac ya eğer kanımda pıhtılaşma olmuş olsaydı hemen gidip alicam ama tek sorun kilom önceden 1 gün unuttuğum oldu ama 2 gün çok mu fazla
Diana- Hep aldığınız eczaneden rica etseniz kimlik vs bırakıp 2 tane iğne alsanız rapor çıkınca da reçeteyi getirip kutuyu alırsınız? Aklıma çözüm bu geldi, benim de daha önce böyle bi reçete sorunu oldu mecbur 1 kutuyu parayla almıştım.
Busrarefkac erikarpuz hamileliğim için kullanmıştım kan pıhtılaşması vardı ve gebelil kaybı yaşamıştım
[silindi] Raporsuz alın eczaneden borç olarak alın ücretini ödeyin rapor yazdırınca getirsem ücreti iade alsam olur mu diyin durumunuzu anlatın gebe olduğunuzu vs. O şekilde alın pıhtılaşma sorununuz olmasa bile kan sulandırıcıyı bu kadar süre kullandıktan sonra bir anda iki gün bırakmak riskli bir durum şarış şarıl akan suyu bir anda şak diye kıstığınızı düşünün hortum şekil değiştirir ecişir büzüşür değil mi damarlarımız da öyle