Tubahmet Belinayy bnde çok tembelim hep uzanıyorm pek bişi ypmıyorm bna umut oldunuz hiç yürüyüş fln ypmadınız mı
Belinayy Tubahmet abartilcak bi yuruyus yapmadim bi hafta evden cikmadigimda oluyodu bazende yuruyodum ama tembel bi hamileydim
Minigimgeliyor 34 haftamı doldurdum dün kontrolüm vardı rahim ağzım 65 mm çıktı doktor doğmaz bu içerde rahat dedi😂 bu gidişle ben de 40 haftayı görücem gibi doktor öyle beklediğini söyledi. Korkum şu o haftaya kadar çok kilo alır da normal doğuramayacak kadar olur mu? Gerçi şu ana kadar hep haftasıyla uyumlu gidiyor maşallah az ya da çok olmuyor hep ortalama ama yine de merak ettim. 40 hafta ve üzeri doğum yapanlar kaç kg doğurdunuz?
Belinayy Canderinsumeltem canim annemler koymustu ama ben sancimi evde cekmek icim gelince netten meryem suresini dinledim
Canderinsumeltem Tubahmet valla gayet iyi kiminin gunlerce suruyo dua ediyorum boyle dogumum olsun yani kolayca
Belinayy Tubahmet ilk dogum canim ve emin ol anlamiyosun bile o heycanla bide zaten yalanci sancimi gercekmi ayirt edemiyorum. 17 saatin icinde uyudum bile dusun o kadar iyiydi