babyylve_ Kızlar saat 3 gibi doktorumdan rica ettim yumurtalık rezervimi bakması için birvtüp kan aldı sonuç ne zaman çıkar pcos var mı yok mu diye çok merak ediyorum
dunnobeck Hastaneye göre değişir ama amh genelde geç çıkıyor, benim özel hastanede çıkması 1 hafta sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam
kumsal__ babyylve_ benim geçen sene ve ondan önceki sene de 0.97 di 2hafta kadar önce tekrar bakıldı 0.27 benim için çok kötü bir yıldı stres üzüntü tetiklemis olabilir dedi doktor
babyylve_ kumsal__ stres çok etkiliyor benim de yüksek çıkacağını düşünüyorum adetlerim düzenli ama yumurtlamam uyumsuz
kumsal__ babyylve_ benimde şükür adetlerim düzenli sadece dönemsel azaliyo bazende yoğun oluyor işte yumurtlama içinde bu ay ovulasyon deniyorum henüz yumurtlama görmedim hayırlısı olsun herturlu bana tüp bebek yolu görünüyor 😅
kumsal__ babyylve_ yumurtlama oluyor olmasinada bu ay doğru günü öğrenip o günü değerlendirebilmek adına ovulasyon yapıyorum canım ben hep adet bitiminden sonra oluyorum sanıyordum ama ovulasyon testine göre de henüz yumurtlamayı görmedim inşallah görürüm ♥️