Ferik Kızlar karbonatla cinsiyet testi yapılıyormuş karbonatla idrarırınızı ekliyoröuşsunuz eğer köpürürse erkek köpürmez ya da az köpürürse kızmış. Aranızda yapan var mı böyle bişey doğru olabilir mi
ipek63yldz_ Ferik Kuzum onuda denedik denemedik şey bırakmadık 😂 Sırf merakımız gitsin diye 😂 Karbonat denedim tesbih yüzük denedim . Cin takvimi Rus takvimi Kan Yenileme hepsini denedik 😂😂 Sonuc hepsi kız çıktı doktorda çok şükür %80 ihtimal verdi🤲🏻🤲🏻 🤭😂
Ferik melsaanne burda herkes kese tahimini erkek dedi yüzük testi kız çıktı makas bıçak kız çıktı tuz testi kız çıktı ay bilmiyorum 😂😂😂
melsaanne Ferik ya bende de keseye erkek dediler yüzük testi kız çıkıyor gerisini denemedim daha ama deneceğim 😅
Ferik gecegunduz tabi ki inanmıyorum ama esprili geliyor bana yoksa ay köpürmedi gidip kız elbisesi alayım demiyorum 😂
melsaanne Ferik hayır henüz belli olmadı bütün geleneksel yöntemler (yüzük testi hariç) erkek çıkıyor merakla bekliyorum sonucu😄
melsaanne Ferik olmuştur kesin ama randevu zamanım gelmediği için öğrenmedim yarın gideceğim inşallah gösterir kendini🥰