21Berra21 sd18 ne kadar saçma bir cvp kendimi düşünmüş olsaydım hamile kalmazdım😂bu kadar sıkıntilari cekmezdim.
FtmaGlr 21Berra21 Yani siz sahura kalktığınızda ne kadar iyi beslenseniz bile bebeğiniz gün içinde ihtiyaç duyacaktır en önemlisi sıvı tüketimi bence 1 sene tutmayın bebeğiniz daha önemli
xJade 21Berra21 Doktora sorsam kesin tutma der diyorsunuz. Bize tutayım mı diye soruyorsunuz. Cidden çok şaşırıyorum. O masum bebeklerede üzülüyorum. Allah bile farz kılmamış bebekler düzgün gelişebilsin diye ama bebeğin anası çocuğunu aç bırakıp cenneti kazanacak. Vay halimize…
21Berra21 xJade yediklerimiz bebeğe geçmiyor ki aç kalsınlar,biz aç kalsak bile bizim vücudumuzda depolanan vitaminlerden alıp o şekilde haftalarıni tamamliyorlar.Bu yüzden dis ağrısı,eklem ağrısı vs. rahatsızlıklarla yuzlesiyoruz.
Ardennnnn 21Berra21 iyi de canım benim 1.si artık yolu yarılmış sona doğru yaklaşmaya başlamışsın artık bebek senin yediğin ictigin herşeyden alicak yani ilk 3 aylık bı dönemde doktorlar belki olabilir diyolar oda yine susuzluk sıkıntı yaratabilir diyolar 2.si pıhtılaşma iğnelerin var diyosun inlari kullanamasan sonuçlarının ne olcagini buluyosun riske atamay değer mi okey hepimiz inançlı insanlarız ama göz göre göre de sevap kazancam diye o bebeğin günahına girmeye değer mi neden bu kadar ısrarla tutmak istiyorsunuz gerçekten anlamıyorum bı sağlıkla kucağıniza alın zaten kısmetse bol bol tutarsiniz diye düşünüyorum … Hem kendinizi hem bebeğinizi riske atmayın derim üstelik.
21Berra21 Ardennnnn sırf sevap kazanmak için bebeğimi riske atacak bir durumda bulunmam zaten.Sadece son aylarda olduğum için birşey olmaz diye düşündüm maksadım o kadar sene Ramazanı heyecanla beklemisiz zamanında tadalim istiyorum ondandır bnm bu ısrarım.
Victorias 21Berra21 he sonrasında tutmaz zor geldiğinden bebeği aç bırakayım diyorsun. Tut canım bişi olmaz
21Berra21 Victorias sonrasında niye zor gelsin çok şükür bünyem o yönden zayıf değil tutabilirim.Asil anlatmak istediğim herkesle aynı heyecanı yaşayabilmek sonrasında tek başıma tutmak çok sıkıcı geliyor.Yoksa kizimdayken 1 aylık kazam varfi hepsini tutmustum
minikbebegim06 Poyraz07 doktora sorsam kesin yok diyecek diye belirtmiş demekki doktoru da uygun görmüyor böyle özel ve hassas bir durumda neden bebeğini riske atsın
21Berra21 Poyraz07 Allah razı olsun sizden beni anlayan sert eleştirilerden en az bnm kadar rahatsız olup,laf anlamayanlara gerekli cevabı verdiğiniz için.Merak edip sordum hepsi bu yani kimse bile isteye bebegini tehlikeye atmak istemez.Sadece Ramazan ayını yaşamak istiyorum o heyecanı tatmak istiyorum hepsi bu…😐
Poyraz07 21Berra21 allah sızdende razı olsun canınızı sıkmayın doktorunuza sorun ne yapmak ıatersenız onu yapın doktorunuz sızı en doğru sekılde yonlendırecektir:)
TugceOrak 21Berra21 o heyecanı tatmak mı ? Kendin yazmışsın sonradan tutmak zor geliyor diye neyin heyecanından bahsediyorsun sen ? Doktor tutma diyecek ama ben tutucam diyen biri laf anlamaz asıl.
deletedmom43191 sd18 ah ah sonra ultrasonda şu günlük çıkıyor ama ben şu kadarlık hamileyim normal mi diye postlar açılıyor
21Berra21 sd18 Allah Allah arkadaşı çok iyi taniyamamissin malesef 🤣Ben iki yıl önce kızımdan kalma 1 aylık kaza orucum vardı hepsini sıkıntisiz bir şekilde tuttum çok şükür…Oruç tutmayi çok seviyorum yük olarak da gormuyorum.Gorsrydim eğer peygamber efendimizin sünnetini uygulamazfim p.tesi Perşembe günü oruçlarını tutmazfim👊🏻
21Berra21 Esra_Omer_21 Ya benimde geçen seneden kalma 10 günlük kaza orucum vardı çok şükür hepsini tuttum.Sizin gibi sahur vaktinde besleyici besinler yiyip bol su içtim catlayana kadar çok şükür hiç yorgunluk açlık hissetmedim Rabbim yardım etti çok sukur.Yani bu Ramazan’da da tutabilirim diyorum.olmadi bir gün aralıklı tutarım😊
Esra_Omer_21 21Berra21 Rabbim yardım ediyor gerçekten bi iki gün denersiniz gücünüz yetiyosa devam edebilirsiniz