Meltemanneolsun deletedmom43191 ama kızda uzun ben pek sevmiyorum ya kendim uzun olduğum için hep herkesten büyük iri duruyorum çiti pıtı kız daha iyi😊 hem kıyafet zor buluyorsun uzun olunca pantolonlar hep kısa kalıyor 😂
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun benim detaylıya az kaldı kız versiyonumuzu gördük oğlan nasıl olacak kime benziyor merak ediyorum 🥹😂
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom oğlan daha çok anne tarafına benzer bakalım kime benzeyecek ben de merak ediyorum ❤️
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun evet ya kızım aynı babası oğlumda bana benzese 😍eşim diyorki senin gamzen gibi kocaman gamzesi olursa şaşırmam 😂😂
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom gamze güzel olur vallahi ben ayva yedim baya bı gamzeli olsun diye de bizde kimsenin yok gamzesi inşallah benim oğluşum o furyayi başlatır sulaleye gamzeli gelir 😂 genelde anne tarafına benziyor erkekler kız da baba tarafına
Meltemanneolsun deletedmom43191 işte genelde o boya göre üretiliyor çünkü 😂 o yüzden bizde kısa kaliyor
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun benim her iki yanağımda gamzem var da işte kızçemde olmadı 😂bari oğlumda olsa ayva yedimde bakalım🤭
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun inşallah canım bakalım 🤭sen kaçıncı haftana geldin kuzum bebeğin kilosunu söylemeye başladımı Doktor’un benim 15 .haftada 120 gramdı
Burnosunn_annesi Meltemanneolsun ya ilk gebeliğimde yedim bunda bir iki kere yedim bulantı kusma olunca iğrendim acaba şimdi yesem fayda eder mi😂😂 ilkinde gamzeli oldu çocuğum tuttu hurafe🤤