Aleynanaz Meltemanneolsun bende 16 haftaya yeni girdim yalnis anlamayin ama benim göbeğim hiç yok nerdeyse ikinci hamileliğiniz mi
Nazo_avlu Aleynanaz benım ıkıncı hamılelıgımde de sonradan cıktı 25. Haftada felan kalem abiye gıymıstım 30dan sonra şişerim ben vucuttan vucuda degısır endıse etme
Meltemanneolsun Aleynanaz yok canım ilk benimki koştura koştura gidiyor 😂 11. Haftadan beri böyle bir şişti bu şekilde duruyor
Ceydaaas1 Aleynanaz bende 18. Haftaya girdim benimde hiç yok eşim hatta bebek hiç kilo almıyor mu falam diyor şişkinlik olmadi hiç ama Dr bebeğin sağlığı yerinde dedi en önemlisi bu
Meltemanneolsun AnayimBenAna_ benim de öyle sadece gobegim erken geldi biraz ama napalim artık benimki de böyle 😂😂
MorKelebek54 seyma0661 ay kendi kiyafetlerimdan cok daha rahatti. Hatta bazen hala esimim sortlarini giyiuorum hamile olmasam bile☺️
Aleynanaz Nazo_avlu ya benim ilk gebeliğim olduğu için pek bir bilgim yok ama araştırdığım kadari ile 4 aylık gebelik bu kadar sismiuor diye biliyorum bende
Meltemanneolsun Gulsbaby evet benim 11. Haftada böyle oldu bu şekilde gidiyor erken çıktı benimki ama hep aynı boyda 😂
Meltemanneolsun Aleynanaz hmm e şişti benimki canım demek ki şişiyor😊 her bünye bir değil kiminin hemen şişer kiminin sona kadar sismez.
oznuraydins Meltemanneolsun Benimde öyle boşver en güzeli bebiş var sonuçta daha da çıksın diye dua ediyorum 🤣❤️
Meltemanneolsun ikibaloglanannesi aman gitsin boşver benimki de haftasına göre büyük o haftalarda nasıl olacağım bilemiyorum 😂