BelisMelis41 36+1 hamıleyım ve sol kulagım tıkandı durup dururken grıp gibiydim afedersınız burunlarım akıyor az bıraz oksuruk var epeydır kulak tıkanması ıcın ne kullanabılırım cok sınır bozucu olmaya basladıııııı
FtmaGlr BelisMelis41 28 haftalık hamileyim benim sadece kulağım tıkanmıştı doktor herhangi bir ilaç veremedi ama sadece kulak tıkanıklığım için temizleme yapmıştı ve sorun gitmişti
BelisMelis41 Anonimanonim oksuruk gectı ama genızlerım halen doluu ona uapacak bırsey bulamadım malesefkı sız cozum buldumuz mu sizede gecmıs olsun
Anonimanonim BelisMelis41 ben iki gündür henüz öyleyim kulak burun tıkanık arada öksürüyorum ıhlamur nane limon ve parol içiyorum baska bişi yapmadım henüz cuma bebek kontrolüm var doktoruma da danısacağım
BelisMelis41 Anonimanonim bunları bnde ıctım bırde bol c vıtamını tuket derım ben ona bagladım ya ıyı geldı kbb ye gıttım burun spreyıde vermıştı sabah akşam. Birde burnunu tıkayıp yutkunmamı soylefı kulak o sekılde acılır dedı burun egzersızı buymuş. 3-4 yutkunmadan sonra zor yutkunanılırsın bardakla bı yudum su al agzına tekrar o sekılde yutkun demıştı bana
Anonimanonim BelisMelis41 bende gittim nazal burun temizleme önerdi yazdı baska da bişi vermedi 1500 tl den oldum durduk yere😁😁😁😁
BelisMelis41 Anonimanonim bu zamankı grıoler cabuk gecmıyor malesef oksuruk gıttı ama hala genızlerım tıkalı. Burnum dolu Gibi ama bırsey yok sureklı agızdan nefes alıyorum. Pazartesi dogum var o zamana kadar toparlanmaya calısıyorum sabah aksam c vitamini İçiyorum ıhlamur nanelımon allah ne verdıyse ınsallah gecer.