bebegimolacak kızlar adet olduktan hemen sonra 5 gün boyunca soğan suyu içtim yumurtlama zamanına kadar içmedim korktum.Benim regl çok az geliyordu doktorum söylemişti tadı kötü olduğu için içine limon sıkıyordum ama 2 bardak içiyordum sabah akşam.Yumurtlamadan 3 gün önce ovülasyon testiyle tahmin ettim ne zaman yumurtlama olacağını gece 1 tane maydanozu alıp kaynattım belime battaniye sardım yarım saat oturdum kanalları ve tüpleri açıyormuş.Birgebeningünlüğü sayfasından gynoseed jel almıştım yumurtlamadan bir gün önce,iki gün sürdü yumurtlamam o günlerde bir de çatlama günü kullandım ilişkiden 5 dakika önce kullanıyorsun.Adetten hemen sonra her gün sabah avakado ve yumurta yedim yumurtlama gününe kadar.Yumurtlama gününe kadar birgebeningünlüğü masaj söylemişti yumurta geliştirici masaj onu yapmaya çalıştım yumurtlamadan sonraki gün tutunma masajı yaptım ve muz avakado yedim.Bunların yanında takviye kullandım optilife fertil ve inofolic Combi kullandım inofolic combiyi herkes günde bir tane kullanıyormuş ama sayfada iki tane yazıyordu ben adet bittikten sonra her gün iki tane kullandım çünkü bende pcos yoktu yumurtam kaliteli olsun diye kullandım.Ama en önemlisi kızlar bunların hepsi vesile rabbim vesile ederse zaten kılını kıpırdatmasan yine olur.Bu süreçte stres yapma diyenleri kesinlikle anlamıyorum çok stres yaptım ne yalan söyleyeyim ama hep tevekkül ettim elimden geldiğince Meryem süresi dinledim Yusuf süresi dinledim.Rabbim inşallah sizlere de nasip eder tez vakitte hayırlısıyla ❤️😍 @Meridaily @bebegimolacak @Leylabngll