Sevgiiss sutlukahve_ bende varmış canım ben 5 ay yaptım 18 20 22 15 13. Günler pik gördüm . PCos var dedi ama iyi PCos nasıl oluyorsa her ay yumurtlamam oluyor ve adetim düzenli
sutlukahve_ Sevgiiss ay ne güzel maşallah bende ilk kez bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım o yüzden merak ettim
Sevgiiss sutlukahve_ düzenli adet oluyor musun ? Ben her ay oluyorum ama günler değişiyor 28-33 gün arası oluyor
Sevgiiss sutlukahve_ görürsün canım elbet yumurtluyorsundur ama normal bitir 12 kez yumurtlar senede sen daha az ovülasyon yap asla pes etme geçte olsa bulursun
Ebruli1903 sutlukahve_ benim bazı aylar günü günü bazı aylar 43 günde bir oldum bu ay yumurtlama takip ettim yumurtladım
Ebruli1903 sutlukahve_ yok canım yapmadım doktora filan gittim herşey normal dedi bende artık bu bir kaç ay Ovulasyon yapayım dedim olmaz artık aşılama düşünüyoruz
sutlukahve_ Ebruli1903 bende ilk kez bu ay ovulasyon testi deniyorum ayrıca yumurtlama masajı da deniycrm umarım yunurtlama görürüm
Melisafurkann Ebruli1903 bende bu ay kullandım vesile oldu bana ilk aydannn rabbim sanada vesile kılar inşallah 🙏
Melisafurkann Ebruli1903 yumurtlamadan önce ovülasyon pike yakın koyu olduğunda pik olduğundan sonra 3 gün kullanmıştım