BabeB Kızlar selam, dün akşamdan beri her tuvalete gittiğimde olmasada bi lekelenme oluyor kahverengi ama az. Sizce doktora haber vermeli miyim bu kadar az iken? Tam tekrar olursa yazcam diyorum bu sefer peçeteye gelmiyor. Ama belli de olmuyor işte.
sutlukahve_ BabeB tabiki de hemen doktoruna şöyle düşük önleyici ilaç yazar yerleşme kanamasıdir muhtemelen ama yinede kullanmanizda fayda var
ayssss1 BabeB bence doktorunla görüşmelisin inşallah bir sorun yoktur ama varsa da erkenden tedbir almak için
Motherscup BabeB canım benimde 2gün önce kahverengi ama ara ara geldi dr kırmızı gelmedikçe korkma demişti dün bianda ciddi br kananamam oldu hemen gittim doktora kese etrafında kanama alanları oluşmuş şuan düşük tehlikem var evde yatıyorum biran önce gidip b baktır progestana başlatır muhtemelen
BabeB Motherscup sutlukahve_ Nur_940 ayssss1 Kahverengi leke şuan mesela gelmiyor ama birazdan gelebilir ve cok cok az ama dediğiniz gibi doktora yazdım. Progeston verdi. Bi yararı var mı tartışmalı ama bi zararı olmayacağı kesin dedi. Şimdi bakalım istirahatteyim kızlar. Cok teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için🙏🏻🙏🏻
Nur_940 Melikecoban benim de 5. Hafta kanamam oldu progestan kullanmaya başladım. Şuan 14 haftalığım. Bir haftadır ilacı kestim. Doktora görün muhakkak
acemii_anne Benim 5 ve 6. Haftada kahverenli lekelenmem oldu. Doktorum kırmızı olmadığı sürece korkma demiş ve zaten Progestan da kullanıyordum. Yerleşme kanaması demişti. Bence içini ferah tut.