Turgutbebek Çok şükür bizde bugün ikili rakama düştük 99 günümüz kaldı. Hayırlısıyla gelsin bebislerimiz
Ebrufarid Turgutbebek hayırla gelsinler sonrası çok hızlı geçiyor ben daha dün 99 derken kaldı 40 inşallah hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin Allahim
Asiveela Turgutbebek aynen hem bir an önce kavuşmak istiyorum hem de korkuyorum erken gelecek bir şey olacak diye 😞 en son ne zaman kontrole gittiniz bebeğiniz kaç gram biz 860 gram olmuşuz 🥰
Busraaturan Ah o ikili rakamlar 😂🙄🙄 suan çok şükür 6 gün kaldı oğluma kavuşmaya😂🥰 hepinizin allah yardımcısı olsun 🤰🏻🥰😍
Turgutbebek Asiveela En son geçen hafta gittim 24+2 de bebişim 790 gramdı. Bi önceki kontrolde grafiğin altındaymış ama bu sefer kilosu gayet normal demişti doktorum. Ayrıca bebeğimin kalbinde parlaklık bant ve böbreklerde genişleme var . Huzursuzum 😕
BurcuY Turgutbebek bizde bizde ❤️❤️ Bende post açacaktım senin açtığını görünce heyecanımı paylaşmak istedim 😍
dml33 tugbamehmetbaki benimde yarin kontrolm var 26+1oluyo 1 kilo olmustur herhalde 😊24. Haftada 800 grmdi