Rabiss0669 Çocuğum olmadan önce hazırlıyordum ama Çocuk olduktan sonra uyku çok tatlı gelmeye başladı daha hazırlamıyorum 4,5 senelik evliyim siz de Durumlar nasıl hazırlıyor musunuz?
AdaEcem Rabiss0669 biz erken uyanıyorz ailecek. Çocuklarım da 7-7bucuk uyanıyor. Erken saatlerde hep birlikte kahvaltı yapmayı seviyorum. Hafta sonu da 8-9 kahvaltı yapılır. Ben bu şekilde alıştırdm kendimi mecbur. İşe gitsemde uyanıp kalkacam. Hayatın akışı bu şekilde oluyor buna alışmam gerektiği düşündüm.
Edafmo Rabiss0669 ilk çocuğumdan önce hazırlıyordun bende işe giderken aç gidemiyodum ama çocuktan sonra 5dklık uyku bile daha baskın geliyor o yüzden hazırlamıylrum 2senedir🤣
Ranni Rabiss0669 erken gittiği günler gittiğini duymuyorum bile yorgunluktan ama geç gittiği günler sevdiği şeyleri yapmaya özen gösteriyorum
Dfnsyn Rabiss0669 biz genelde beraber uyanıp kahvaltı edip işe gidiyoruz. Kim erken uyanırsa kahvaltıyı o hazırlıyor ama evden çıkmadan mutlaka yapıyoruz beraber
Edanursoylu Rabiss0669 kızım okula gidiyor onunla birlikte kalkıp daha da yatmıyorum hazırlıyorum. Ama öncesinde de hazirliyordum, eşim dışarıda yemeyi pek sevmiyor evde yapabilirsen yerim yoksa hallederim diyor. Bende hazırlamaya çalışıyorum bazen yorgun olursam o hazırlıyor öyle geçiyor 🌸
Fatmadmr37 Rabiss0669 3,5 senedir evliyiz hic ise gitmeden önce kahvaltı hazirlamadim iş yerinde kahvaltı yapiyolar çünkü
Gulsahs Evlendiğimiz ilk zamanlae hazırlıyordu kahvaltı yapmayı sevmiyor eşim hazırlama sabahları kahvaltı yapamıyorum demişti sadece hafta sonları kahvaltı hazırlıyorum o kadar 😂
ayssss1 Rabiss0669 5de işe gidiyor 3 senelik evliyim hiç hazırlamadım tabi bazen geceden samdviç hazırlayıp bırakıyorum sabah işe giderken alıyor yanına
dygsss Rabiss0669 ilk başlarda hazırlıyordum yeni evliyken sonradan yememeye başladı bende hazırlamadım yeseydi hazırlardım
Aylaa123 Rabiss0669 hazırlamıyorum çünkü eşim kalkar kalkamz birşey yiyemiyo mutlaka 2 3 saat geçmesi gerekiyor ve işe 6 da gidiyor o saatte yemesi mümkün değil benimdr işime geliyor 😂😂
birkizanneesi Rabiss0669 boşanmadan önce hergün hazırlardım. İşe giderken kahvaltısını akşam öğlen yemeğini turşu dan ayranın kadar herşeyini hazırlar poşetler verirdim. 1 gün işte kalırdı 2 gün izinliydi yani sabah gidince ertesi sabah gelirdi. Avukata boşanmaya gideceğimiz günler bile kahvaltı hazırladım mahkeme sonuçlandı anne baba evine gidene kadar yine eksik etmedim. Hamile olduğum halde yaptım midem de bulandı acillik te oldum yine de yaptım bir kaç kez akşam yemeği yapamadığım günler oldu onda da hazır dışarıdan getirmişti. Ama kahvaltıyı açıkcası bir gün hazırlamamazlık etmedim. Yarandım mı orası ayrı ne yaptın ki oldu.
Sumiire Rabiss0669 alt katta kV lerde işe gidiyor oyüzden hep birlikte yapıyorlar onların gitmediği gün kalkıp hazırlıyorum bazen uyanamadığım oluyor eşim saolsun hazırla demez ama bekler bende elimden geldiğince yapmaya çalışırım
deletedmom43191 Rabiss0669 çocuklardan önce evet 🙈🙈🙈 vicdanım el vermiyor ama benimde tempom belli halim ortada
1Ali Yeni doğum yaptıktan sonra bile eksik etmedim, evde yapmaya fırsatı kalmıyor küçük kaplar aldım yanına hazırlayıp koyuyorum. İş yerinde kahvaltı çıkmıyor hergün hergün poğaça, açma yiyip duramaz öğlene kadar günah o kadar saat çalışıyor
KumpirsMom Rabiss0669 8 aylık evliyiz ikimizde sabah kahvaltı yapamıyoruz yiyemiyoruz yani böyle saatin 10/11 gibi olması lazım keyifle kahvaltı yapabilmemiz için
AnayimBenAna_ Rabiss0669 kocam 8-9 gibi işten gelince birlikte hazırlıyoruz 🤭 birimiz hazırlarkende diğerimiz evi topluyor ♥️
Ceydaaas1 Hazirlamadiginbgun var mı diye sorsana 😂eşim vardiyali çalışıyor haftada iki kere izinli öğlene kadar evde herguin kahvaltı hazırlıyorum izinli günü yine hazırlıyorum haftanın 7 günü hergun ne yapacağımı şaşırdım 3 günlük evliyim gurbetteyim keşke annem yakınımda olsa bir kerede ben hazır kahvaltıya otirabilsem diye iç çekiyorum