Happyka Mihrasahra nasıl bi doktor o artık o haftalarda belli oluyor. Benim erkek böyle değildir tam belli erkek olduğu çıkıntı var . Kızlarım da sizin gibi boştu bacak arası
Mihrasahra ipekveatlas Doktorunda tahmini o yöndeydi canım bende öyle düşünüyorum ama doktor kesin diyemem kıza benziyor dedi anlamadım
KumpirsMom Mihrasahra 20 haftalık olmanıza rağmen mi kesin diyemem diyor :( yaaa bu beni üzer benimde çarşamba randevum var 16. Haftada gittik görünmüyor dedi şuan 21. Hafta içindeyim artık belli olmuştur heralde diyordum ama bu post hayallerimi suya düşürdü 🥹
ipekveatlas yok yok bence kız bu çünkü erkeklerin çıkıntıları daha küçük haftalarda bile çok belli oluyo oğlumdan biliyorum
Mihrasahra Kumsal28 girdim canım ordaki doktor da kesin değil ama kıza benziyor dedi bu görüntüde o aldı aynı sizin gibide söyledi erkek olsaydı bu haftada daha net olurdu dedi
Kumsal28 Mihrasahra banada detaylıya kadar kıza benziyor dediler detaylıda doktor net kız dedi hatta bi kaç sefer baktı
Mihrasahra Kumsal28 benimde ilk kızımda öyle oldu detaylıda kesinleşti artık emin olduk ama bunda kesin demiyolar benziyor diyolar
Kumsal28 Mihrasahra kızdır bence o zaman banada sürekli kıza benziyor dediler net demediler detaylıda netleşti bence seninkide kız ❤️
Mihrasahra KumpirsMom canım bazen böyle durumlar olabiliyor ben 26 .haftada tekrar gittim bu sefer hiç göstermedi kendini emin olmakları için alışverişte yapamıyorum ama kızdır diye düşünüyorum
KumpirsMom Mihrasahra evet bende herşeyi ortak renk aldım ama artık bi belli olsa ona göre isimli setlerden yaptırcam şimdiden rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻