Hanus Kızlar 34+0 olduk. Mide yanmam çok sıklaştı gece uykumdan bile uyanıyorum. Rennie kullanıyorum ama o anlık geçiriyor sadece. Bu haftalarda sizin de başınıza gelmiş miydi ya da benim gibi yaşayan var mı bu durumu?🤦🏼♀️
nura23 Hanus Ben 33 haftaligim. ben gasvincon galiba bi ilaç kullanıyorum. oda 1 saat falan geçiriyor sonra yine aynı. 2 yastikkoyup uyu.aya çalışıyorum
Hanus nura23 Midem yanarken uyuyamıyorum 😔 bu haftalarda normal mi acaba mide yanması, gerçi yarın hastaneye gidiyorum ama burdan da fikir almak istedm
zynpnil 34. Hafta aynı sorun bende de var 😔 bişi yerken içerken aşağıya doğru yaka yaka iniyor resmen. Sürekli midemde bir acıma yanma. Bugün kontrolüm var söyleyeceğim doktoruma
Hanus zynpnil Aslında midemde değil tam olarak, boğazımda bir kaynama oluyor. Sıcak birşey içtiğimde boğazımdan sert birşey mideme iniyor sanki. Yarın da ben gidiyorum sorucam doktoruma bakalım
CengizBurcuSaylk Ben bazen okadar şiddetleniyoki özellikle geceleri ya kulaklarımdan yada ağzımdan alev çıkıcak zannediyorum sodaydı gaviscondu kullanıyorum ama anlık sanırım bu şilayeti yaşamayan hamile yok
Hanus CengizBurcuSaylk Geceleri beni de uyutmuyo hemen bi süt yudumluyorum hafiften geçiyor. Başımı yastığa koydum mu daha çok oluyor ama yüksek tutmak Lazımmış yastığı