Yolcuu Ipek0506 ben 2haftadır lütfi kırdara randevu bulamıyorum siz basıl alıyorsunuz. Mhrs hep gebe bakılmamaktadır diye yazıyor gözüken randevular
Edanursoylu Ipek0506 bende gebe polikliniği 2 ye gitmeye özen gösteriyorum. 13. Haftadan beri oraya gidiyorum aynı zamanda özel takipliydim vera hastanesine ama bıraktım orayı devlette düşünüyorum dogumu ondan bıraktım
Ipek0506 Edanursoylu ben ilk dogumuda devlette yaptım son olaylardan sonra özele hiç güven yok.bn güvenmiyorum yani.para için herşey olabiliyor.devlete devam ….
Edanursoylu Ipek0506 Bu bebek cetesinden sonra zaten net karar verdim birde gittiğim özelde yenidogan yoğun bakımı yoktu bide burayı deneyim hayırlısı bakalim dedim. Perşembe günü sezaryen için gün verecekler bakalim
Ipek0506 Edanursoylu şehir hastanesi odalar en fazla iki kişilik zaten.herkes özeli aratmıyor diyor ben ilkini Ankara etlikte yaptm oraya göre çok çok iyi yani..
Edanursoylu Ipek0506 evet odalar iki kişilik geçen gittiğimde aklımda birkaç soru sordum. Hayırlısı olsun bakalım. 🌸 Sizden önce doğum yapacağım Allah izin verirse iyi kötü her yanını bulabilisem sizi yazarım.
Yolcuu Kızlar beni de bi aydınlatın nolur. 6hattalık hamileyim yolun başındayım ben de lütfi kırdarda randevu bulamıyorum siz nasıl alıyorsunuz orası bana yakın ama yok randevular, ben de mecbur marmara eğitim araştırmaya gittim orası da uzak kalıyo
KumpirsMom Yolcuu kuşum doktorların üstnde gebe bakılmaz yazsa bile içine gir alt alta tarihler yazıyor ya o ( sadece gebe bakılır) yazan günüde açıyorlar bende esma özacar merte takipliyim sürekli o doktordan alıyorum be hiç sorun yaşamadım belirlediğin bi doktor varsa senin için bakıyım ben bi
Yolcuu KumpirsMom hayır yok ilgili bir doktor olsun yeter. Bir de kendi mi muayene ediyor. 3sefer marmaraya gittim doktor yoktu asistan da erkek idi hoşuma gitmedi. Özellikle bayan doktor özel soru vs sormak açısından önceliğim sadece
Yolcuu KumpirsMom dediğinizi anladım ama teşekkür ederim, baktım randevuya da 15gün sonrasına var gözüküyo
KumpirsMom Yolcuu bakın bir doktora denk geldim normalde gebe bakılmamakta yazıyor ama ayın 26 sına sadece gebe randevusu açık bu şekilde kontrol edin bulursunuz mutlaka çıkıyor
Ipek0506 Yolcuu hastane olarak kartalı seçin bölüm olarak kadın doğum poliklik olarak kadindogum-gebe seçin sonra aratın. o zaman çıkıyor canım
KumpirsMom Yolcuu bak sahra sultan isimli doktora var randevu şuan al istersen benim doktorum esma hoca o olmasa bile asistanlarıda hep kadın denk geldi hiç erkek gelmedi 22 haftalığız bu arada ilk günden beri gidiyorum
Yolcuu KumpirsMom şu an gittiğim doktor haftay gel dedi henuz kalp atışı dinleyemedik kese gözüktü sadece. 15gün var buna geç olur mu ki acaba