Dilankrca Kızlar ikedan dolap yaptırıp memnun kalan varmı çocuk için düşünüyoruz sizin önerilerinizi de alabilirim
yacaco06 Evleni Dilankrca evlenirken yaptırmıştık her şeyi ayrıca seçtim çekmecesi kapağı aynalı falan çok hoş duruyor ama malzeme kalitesi çöp incecik geldi taşınırlen de kırıldı🤷🏻♀️
dunnobeck Ben yatak odasında kullanıyorum, daha alalı 3-4 ay oldu ama çok memnunum. Ikea’nın daha önceden aldığım ürünlerini yıllarca kullandım, bence dayanıklılar
Mylittlemoon Guzel gozukuyorlar bence ama stok cok sıkıntılı, yaptirmak icin gittik aski yok ayak yok vs dediler biz vazgectik stok olanlari alip kalanlarin stogunu takip edebilirsiniz vaktiniz varsa
Dilankrca yacaco06 yaa öylemi bi tanıdığımda gördüm malzemesi kalın ve çok kaliteli duruyordu acaba değişiyor ya birçok seçenek var ondan olabilir mi
yacaco06 Dilankrca haklısınız olabilir ben memnun kalmadım ama kalan da çok umarım istediğiniz gibi olur güzel günlerde kullanırsınız🌸
avucundaopucuk Oğlumun bütün odasını ikeadan aldım dolabı pax önü aynalı olan modeli ama çok memnunum içine istediğim parçasını alıp düzenleyebiliyorum ve geniş bütün eşyamızı alıyor