Sevgiiss Selam kızlar eşimin kuzeninin nişanı var salonda olacak yarın. 2 kombin yaptım ama etekli olandan vazgeçtim 10 kilo aldım çizme zor kapandı eteği söylemiyorum bile diğer pantolonlu kombinle nasıl olur çok mu basit birde 2.5 yaş oğlum var 1 saniye durmaz rahat etmek isitoruem . Son olarak kelepçem var taksam görgüsüz gibi mi olurum yorumlarınız kıymetli 😍
Deleted33000 Sevgiiss bence etekli kombinin daha güzel ve şık gibi ama sen nasıl rahat edeceksen öyle giy canım sonuçta kış günü
kalorisizpatates Sevgiiss ikisi de çok güzel nasıl rahat ediyorsan onu tercih et sonuçta sen evlenmiyorsun ve gelin de değilsin rahat ol🥰
Liimon Sevgiiss hava soğuk zaten ama biraz sıradan olmuş. Takılar ile zenginleştirin bence, kelepçe olur yani. Yine de etekli altına kalın çoraplı olabilir
Htccndn Sevgiiss Etekli olan daha güzel ama tabiki o beyaz hırkayı pantolonum üstünede giyersen daha şık olur
KumpirsMom Sevgiiss kuzen olduğu için evet biraz basit kaçar o pantolonlu olan kumaşını tam anlamadım satense üstündeki spor ceketi çıkarıp kürk tarzında bişey yada kaban giyerseniz harika olur ayrıca altınsız düğün olmaz takın takıştırın ne görgüsüzlüğü ayol iki tanr aynı kolyeyi üst üste takmak görgüsüzlük bence bu fenomenlerin yaptığı gibi yani sizinki gayette kibar 🫶🏻
Sevgiiss Kızlar öncede bu kilodaydım hiç bir şey olmuyor . Şimdi bu pantolonun altına stiletto giyeceğim üstüne siyah ceket alacağım umarım şık olurum 😍
Melikeakkc Sevgiiss canım hangisiyle rahat ediyorsan onu giy yani senin çocuğun var bi de eğilip kalkması zor olur etekle,