wherearetheavocados Ne zaman ilerler 2 cm açılması olup kaç günde doğum yaptınız İkinci gebelik için soruyorum tecrübeli anneler ????
Yarenn24 wherearetheavocados canım benim ilk gebeliğimdi 1 -2 cm açılman var demişti doktor 5 gün sonrası doğum yaptım ama 2. Gebelik nasıl olur tam bilmiyorum
BirAnneecik wherearetheavocados Benim ilk gebeliğim de 35 haftada iki cm acilmam vardı 39+2 de doğum yapmıştım. Bu ikinci de nasıl olur bilmiyorum.
deletedmom43191 wherearetheavocados anamm sende açılmada mi var sıcak duş al ilişki gir comelerek yer sil ördek yürüyüşü yap squat yap 🥰
wherearetheavocados deletedmom43191 evet dünden beri ağrım var demiştim ya 😅 ara sıra sancı giriyor salıyı beklemeyecek gibi
wherearetheavocados deletedmom43191 ilişki harici diğer şeyleri yapıyorum ilişkiyi teklif ettim eşime ama eşim korkuyor kabul etmedi 🤣🤣🤣🤣🤣 çocuğa felan değeriz diyor ahahhahsh
wherearetheavocados deletedmom43191 37 den beri squat yapıyorum devamlı eğil kalk ördek yürüyüşü felan hurma yedim iki gün sonra pes ettim 😅 cinsel ilişki ama işte şuan eşim korkuyor dün karın ağrım başlayınca pilates topunda baya hareket ettim