birdilektut15 Gmzexx yok canım ya umudum kalmadı bu arada prodoctor kuruma çizgisi veriyor mu biliyor musunuz
Gmzexx birdilektut15 yok canım malesef bende 1 yıl denedim tutmadı 7 ocakta hsg çektim 20 ocakta adet gördüm 17 şubatta hamile olduğumu öğrendim
Songulblt Benim daha sılıktı buraya atmıştım var dedıler diye gıttım kan verdim vardı gerçekten sende de Çar var bence
Merve8155 Cimcime30 ben hala cok saskinim gercekten umutsuz bir sekilde yapmistim cizgi belirginlesince cok heyecanlandim
Merve8155 Cimcime30 aynen canim saol o kadar cok yalanci gordum ki acaba ben mi yanlis goruyoru dedim insanin birinden olumlu bir sey duymaya bile ihtiyaci oluyor bazen
eylul_08 birdilektut15 var gibi 🌸 regl geciktimi bir iki gün sonra tekrarla. Ben de bir kaç gün önce yaptım silikti. Tekrar yapmayı düşünüyorum
birdilektut15 eylul_08 canım sonrasında prodoctor yaptım negatif ama dün de prodoctor yapmıştım onda da tek çizgiydi bugün çöpe atıyım diye baktım dünkinde de sonradan çizgi olmuş sanırım kuruma çizgisi