beyazmelegim Bebeğim 2 aykık 10 gündür başında ve yüzünde kulagında konak var ara ara zeytinyağ sürüyorum ve temizleyip başını yıkıyorum konak oluşumunu engelleyecek şampuan öneriniz varmıdır ilk baştan belli Niveanın vücut ve saç şampuanını kullanıyoruz
zbydslck beyazmelegim Şampuan olarak bilmiyorum ama ben bebeğim doğduğunda sadece defne sabunu kullanmıştım saçında ve vücudunda çok sonraları çok az bir konak oluştu onda da zeytinyagini kafasında bekleyip ince tarakla konakları aldım zaten bir daha da hiç oluşmadı şampuan değildi belki doğal sabunLarı deneyebilirsiniz eğer çok fazla konak varsa
Aylaa123 beyazmelegim mustelanon konak şampuanı var birde clinikid markasınımda konak şampuanı var ikisinide kullanıyorum çok memnunum hiç olmuyor
deletedmom43191 beyazmelegim eczanede özel konak sampuanlarindan var ona bakabilirsin biraz pahalı oluyor ama ablamın oglunda da konak var 18 yaşında hala daha o özel şampuanı kullanıyor
CihanEge beyazmelegim ben bebeğimde bebeyağı ile çıkarmıştım. 2 kere kullanmada tamamen bitti. Duştan önce yağı sür beklet tara sonra duş aldır düzelir bence
Aylaa123 beyazmelegim evet o ürün ama amazona felan bakın çok pahalı trendyolda mustelanın kendi sayfasında yarı fiyatı . Diğer dediğim üründr çok iyi oda kemdi sayfasında uygun clinikid markası