Merhaba birincisi iyi ki beş stoğu yapmamışız Öncelikle yeni doğan ilk günlerinde bir paket Prima almıştım onu kullandık ardından Sleep’i kullandık ama hiç memnun kalmadık sonra Molfix’e geçtik hala oradan devam ediyorum ve çok memnunum yani bebeğin cildine ve o anki duruma göre deneme yanılma yoluyla bulunabiliyor goon da güzeldi…
İlk günlerde daha doğrusu ilk dört ay islak mendil yerine pamuk tercih ettim o da çok iyi oluyor
Yataş juno benim için kurtarıcıydı gerçekten de
Onun sayesinde geceleri bebeğimin güvenle uyudugunu görüyor ve ben de birkaç saatte olsa güvenle uyuyabiliyordum çok şükür o aylarda kusma vs olmadı bu yatak sayesinde yani reflü yoksa bu yatağı almaya gerek yok diyor doktorlar ama eve geldiğimiz ilk andan dördüncü aya kadar bu yatağı kullandıM
Tulumlar çok kullanışlı bir şey önden fermuarlı veya çıtçıtlı her üç aylık döneme göre elinizde beş altı çeşit en az bunlardan bulundurulabilir,,
Bebe yağı tarzı yağlar almıştım ama onlar çok fazla önerilmiyor ben de bir süre sonra kullanmayı bıraktım açıkçası ama Mustela’nın vücut dosyasından çok memnun kaldım hala onu kullanmaya devam ediyorum sudo kremde pişikler için oldukça etkili güçlü bir krem…
Alt değiştirme örtüsü iyi oluyor ilk zamanlarda onun üzerine işlem yapmak sağ sol batmıyor vs.