Snd_dzgn23 Merhaba kızlar boş zamanlarınızda neler yaparsınız hobi olarak ben örgü örüyorum daha çok amigurumi oyuncak çıngırak tarzı şeyler sizler neler örüyorsunuz sohbet muhabbet olsun 🌸🩷
Balbebek012 Snd_dzgn23 örgü örmek muhteşem bir şey vakit buldukça puffy bebekler yapıyorum çok hoş çevreme çok hediye ettim 🩷
asenat-63 Snd_dzgn23 bende örgü örmeyi çok severim ama elim bı türlü tığ işine alısamadı şişlerle idare ediyorum
agustosboceklerim2 Bende örgü oruyorum ama şuan ikinciye hamile olduğum için ara verdim bulantı kusma ve yorgunluk halsizlik olduğu için ben hırka atkı bere crop ve amigurumi tarzı oruyorum karışık
Snd_dzgn23 agustosboceklerim2 bulantı kusma sabah erken saatlerde oluyor malesef gün içinde genelde ağzımın tadı çok kötü oluyor 🥹
Snd_dzgn23 deletedmom43191 ev işi bitmiyor ya malesef 🥹 ama arada kafa dağıtmak için uğraş bulmaya çalışıyorum bende
Snd_dzgn23 agustosboceklerim2 benim ilk hamileliğimde hiç bulantım ol azdı bunda var ama öyle aşırı değil ama zor ya gerçekten insanın içi dışına çıkıyor 😥
deletedmom43191 Snd_dzgn23 evet çok nankör ev işi yap yap yine aynı hayır yani insanda bir yüz olur hep de daginilmaz ki ya 😅😅😅 ben yapmaktan yoruldum o dağılmaktan yorulmadı 🥰 ugras iyidir insan kafayla konuşmaz
Snd_dzgn23 Balbebek012 ben hem satışını yaptım epey hemde baya hediye ettim sayısız yani 🤩 fotoğraf yükleyebilirseniz görmek isterim el emeklerinizi🩷
Snd_dzgn23 agustosboceklerim2 evet ya açık fotoğraf koymaya çalışıyoruö olmıyor pek beceremedim sen nasıl yaptın bana da anlat kız 🤩