Sevgiiss Selam kızlar 17 şubatta pik gördüm 13 15 17 20 şubatı değerlendirebildim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 1 Mart eşimin doğum günü inşallah bu ay güzel bir sonuç alırım hediyesi bu olur 🫶
Cimcime30 Sevgiiss 16 sında pık gördüm 13 15 16 17 degerlendırdım oncesı sonrasıda var 🤣bakalım hayırlısı ne zaman test yapacaksın
Ebruli1903 Sevgiiss 16-18-19-20 değerlendirdim bakalım hayırlısı çatlama oldu bugün de t silik bakalım bekleyelim ♥️
Ceriko Sevgiiss canım selam, 13 ünde pik gördüm 13-14-15 değerlendirdik. İnşallah hepimiz güzel haberler alalım🌸
Tutar13 Sevgiiss bende 20 si yani dün pik gördüm t cdende koyuyuydu ilk defa gördüm bunu kendimde degerlendirdim dun aksam buaksamda degerlendiricem insallah hepimiz hayırlısı ile cift cizgileri görürüz 🥰
Sevgiiss Cimcime30 maşallah bu ay iyi değerlendirmişsiniz inşallah olur kuzum. Çatlamadan sonra 9. Gün yapacağım varsa çıkıyor . Aramanızda 1 gün var sadece 😄
Gokyuzummm Cimcime30 bende 16 sında gördüm az önce test yaptım ama negatif çıktı erken yaptım sanirim
Cimcime30 Sevgiiss bu ay baya ısteklıydım anlamadım Bnde 🤣ben bu ay Bıraz geç yapmak ıstıyorum dayanabılırsem 28 I yaparım
Sevgiiss Cimcime30 bizimde uykuyla geçti bu ay ama Allah’ın işi olursa olur 🤣 neden geç yapıyorsun testi
1202 Sevgiiss 15 yada 16da gordum sanirim catlama😁ayin 8ide benim ewimin dogum gunu inwAllah guzel bir sonuc elde ederiz de dogum gunu suprizi olur🤲