Ftmnnr Mavili1480 benim kuzenimin sütü hemen inmedigi için ona doktor demiş bu markayı al diye bizde ondan aldık keçi sütü de sağlıklı ya benim diyetisyen bı tanıdığım vardı böyle sağlık ile ilgili seminerlere çok dahil olurdu mide rahatsizligimin olduğunu söylediğimde keçi sütü önermişti bana bende o mantıkla çocuğa da faydalı olacağını düşündüm ( sadece düşünce böyle olmaya da bilir ztn doktora yine o gün sorarım ama ) evet şuan sadece gelmesini bekliyoruz eli kulağında 🤣
PinkyJelly Depend bezin bedenini nasıl almalıyız küçük veya büyük olur mu emin değilim tecrübeliler yazabilir mi?
PinkyJelly deletedmom43191 58 kilo hamile kaldım şimdi 65 oldum da doğuma kaçla giderim bilmiyorum🙈 M falan alayım o zaman
minussset deletedmom43191 bilgilendirme için teşekkürler 🥰 sence ne zaman çanta hazırlamalıyız kaçıncı hafta ? Biberon veya yetişkin bezi koymalı mıyız ? 😊
hakkah24 minussset biberonu ben de merak ediyorum süt kaşığından aldım ama biberon red yapar diye korkuyorum
deletedmom43191 minussset biberon meme reddi yapar ilk zamanlar şırınga veya çay kaşığı öneriliyor yetişkin bezi dediğim depend işte 😊😊😊
minussset deletedmom43191 birde 👉🏻👈🏻 Meme ucu İÇİN gümüş kapak almalı mıyız . Ay ben çok tecribesizim
minussset hakkah24 bende öyle . Hastane çantasına konulur mu acaba 👀 birde şey temizlik malzemesi çamaşır suyu bez havlu gibi. Ortak tuvaletler kullanıcAz ya mikrop kaparmıyız Allah korusun
birkizanneesi AnayimBenAna_ bende orta boy valiz hazırladım tam geldi. Evim hastaneye çok uzak annemin benim bebeğin eşyaları anca sığdı.
minussset deletedmom43191 deniz hanım birşey sormak istiyorum . Acaba yazın doğacak bebekler içinde bu yazdığınız liste geçerli mi ? Birde çamaşır suyu biberon süt sağma makinası yada meme ucu koruyucu birde meme ucu gümüş kapak önemli olur mu ? Bilgilendirme için teşekkür ederim 🥰🥰😍🥰
deletedmom43191 minussset yaz bebeğine de sadece 1 kalın battaniye harici koyabilirsin kız çamaşır suyu niyeee 😅😅😅😅 ben o dediklerinizden kullanmadım da koymadım da hiç bilmem öyle şeyleri 😊
Hasret72 Ben göğüs ucu kremi Göğüs pedi Süt sağma Biberon Emzik Bebek yağı Pişik kremi Bebek temizleme pamuğu Lazım olur diye bebepin tarağını da koydum Alt açma örtüsü Sizin saydıklarınızın dışında bunları koydum
birkizanneesi Gulsahs canım bence bu hafta hazırla ne olur ne olmaz ben 29 30 da hazırlayıp kapattım. İyi ki de yani şuan zorlanıyorum ayakta duracak halim yok sürekli dinleniyorum. İyi ki bütün işleri bitirmişim erkenden yoksa şuan yapamazdım. Bebek baskı yapıyor artık. 34 haftadayım
birkizanneesi deletedmom43191 ben de ekstra kıyafet almayacam. Gittiğim kıyafetle çıkarım ya da pijamayla üstüme hırka giyerim o kadar.