Mortutku
[bilinmeyen] canım etrafında bebek emziren biri varsa biraz annene sütü isteyebilirsin.Antibiyotik özelliği var Doktorum bebeğin gözüne ,kulağına, burnuna rahatlıkla damlatabilirsin diyordu.Kendinde de dene işe yarayacağına eminim.
Balsemanur
[bilinmeyen] canım seni çok iyi anlıyorum bende 38 haftamdayım 3 gündür o agrıyı çekiyorum pazartesi doktora gittim damla verdi bi tane zararı olmaz dedi kendi doktorumuda sordum kullanabilirsin dedi bu akşam biraz daha rahat uyudum ama hala hafif agrım tıkanıklık var
Ecem0506
Bende aynı durumu yaşadım ama maalesef antibiyotik kullanmak zorunda kaldım 😕 1 hafta kullandıktan sonra anca geçti 😢
AlininAysesii
Ayyy çok iyi anlıyorum seni felaket bi ağrısı olur, çok sık oluyor bende de. Duşta dikkat etmen lazım ıslak bırakma, su kaçırma. Ağrın çoksa eğer bi havluyu ütüyle ısıtıp kulağına tutabilirsin, rahatlatır o, akıntının dışarı çıkmasını sağlar.
Balsemanur
[bilinmeyen] içi iltihap olmuş şişmiş bizm evde kulak çöpü kullanmayz bile eşimde kullanmaz bende su kaçrmcaksın dikkat etçeksin diyo doktor pamuga vazelin sürüp öyle temizlceksin diyo genellikle peçeyteyle temizliyorum
Balsemanur
[bilinmeyen] onadron simple
Deletedmom541
[bilinmeyen] canim cok gecmis olsun bende mallesef kucuklugumden beri ayda 1 yasiyorum bu agriyi ve inan herseyi denedik tek iyi gelen antibiotic.. baska hic birsey fayda etmez.. bende simdi hamileyim ama mecbur kalinca doktorun verdigi ilaclari kullaniyorum