Ulgen Merhaba kızlar eleleden park yatak aldım ama içine koydukları hediye yatak çok ince yatak önerisi alabilir miyim ?
Edanursoylu Ulgen ben ilk 3 ay babynestte yatırdım ilk kızımı ikinciyide oyle yapacağım 3 aydan sonra normal yatak arayışına başlayacağım park yatak için uygun olanlardan 🌸
Minikfasulyem_1 Ulgen ay benimde kafamı kurcalıyo bu sorun ya madre modelini aldım bende yatağı ince ve yumuşak geldi bana idare edilebilir mi bir müddet yoksa almak mı lazım bilemedim hiç
Ulgen Minikfasulyem_1 çok çok ince bence gönderilen yatak hiç hoşlanmadım genelde yataş öneriyolar onu alıcam sanırım
beysenyil Ulgen ben kendi ölçüsünde yün yatak yaptım daha sağlıklı olur diye, ilk çocuğumda öyle onla büyüttüm 2 yaşına kadar, şimdi ikinciye de onu kullanacağım 🌸
Busranurer Zaten bir müddet park yatağın içine reflü yatağını koyacağım biraz yüksek yatması daha güvenli geliyor bana
Ulgen Busranurer bunu da düşündüm ama reflü yatağına gerek yok falan dedi çevremdekiler kafam karıştı 🥲
seyma0661 Ulgen valla çevreye sorarsak hiçbir şeye gerek yok diyorlar 😂 bana eltim juno yatak aldı birkaç ay onda yatar hem o süreçte elimiz de rahatlar o zaman yatak arayışına gireriz dedim
Busranurer Ulgen muhtemelen ihtiyaç değildir ama ben kendimi ve bebeğimi daha güvende hissetmek için aldım tamamen kişisel bir karar😄 juno almayı da düşündüm reflü yatagi çok daha ucuz diye onu aldim
Liimon Ulgen evet gerek yok reflü olursa eğer azıcık sırt kısmına kalın battaniye koysanız bile yeter diyorlar