Çok korktuğum bi süreçti çünkü panik atak rahatsızlığım vardı fakat hiç korktuğum gibi değilmiş meğer 18 Şubat sabah 8 de yatışım yapıldı ilk nst ye alındım daha sonra odama geçtim kan tahlilleri sonda vesaire derken saat 10.30 da ameliyathaneye indirildim epidural iğne en korktuğum şeydi kızlar inanın ki hiç korkulacak gibi bir şey değilmiş meğer serum iğnesi kadar acıtmıyor diyebilirim 🤭 Bacaklarımda uyuşukluk hemen başladı ve beni yatırdılar doktorum geldi sohbet ettik içimi rahatlattı derken 11.02 de saniyeler içerisinde bi ses duydum ve yukarı bakmamı söyledi kızım geldi 🐣Kızım ile koklaştık derken 15 dakika içerisinde dikişlerim vesaire atıldı azıcık mide bulantım oldu onu hemen iğne ile düzenlediler 🙂 Daha sonra kızımı hemen giydirip yanıma koydular ve odamıza çıktık beraber herşey yolundaydı kum torbası ve rahim düzenleyici serum azıcık regl sancısı veriyor ama kızım yanımdayken o sancı aklıma gelmedi diyebilirim 🥲 2 saat sonra kum torbası alındı ve hemşireler odama gelip azıcık karnıma bastırıp kanamamı kontrol haline getirdiler çok abartılı yazılar görmüştüm karna çok bastırıyorlar çok ağrı oluyor vesaire ama ben çok nazlı birisi olduğum halde hiç bir şey hissetmedim. İlk yürüyüşüm yapıldı akşam hemen ayağa kalktım ve tek başıma yürümek istedim hemşireler bile şok oldular azıcık ağrılı oluyor ama inanın ki değer. Yürüyüşten sonrası kolaylık ile geçiyor. Ben ağrı kesici iğne bile almadan herşeyi başardım kızlar sakın korkmayın. Ertesi gün sabah evimize geldik. Çok şükür kızım ile beraberiz doğum bekleyen annelere stres yapmamaları için çok dualar ediyorum bebek müjdesi bekleyen anne adaylarına çok dualar ediyorum güzel haberler alın inşallah 🥰 Sormak istediğiniz bir şey olur ise cevaplarım seve seve 😇 Ben elendim arkadaşlar bu süreçte buradaki herkese çok teşekkür ederim ☺️