Nklcilis Kızlar koltuklarıma döşeme yaptırcam şu yeni moda tomurcuk gibi kumaşlar var ya kullanan var mı? Kullanışlı mı pişman olur muyum ???
Selinselinselin Nklcilis 10 yıl olacak leke tutmaz bir kumaş almıştık hiç sorun yaşamadık deve tüyüydü sanırım 3 kedim var rahatız
beyzaakartal Nklcilis bende bu kumaştan kullanıyorum ilk evlendiğimde sade soda döküldü defalarca sildim çıkmadı leke olunca temizlemesi zor hemen emiyor lekeyi ama görünüş olarak çok seviyorum
Talentedmom Nklcilis temizlemeye gelmez gibi duruyor daha kolay silinebilir kumaş tercih edebilirsiniz mesela pufy kumaş da güzel
MhysaTheGreat Abimin evindeki koltuk takımı bundan sanırım kedili evlere falan asla önermiyorlar tırnaklar diye kendileri memnun şu an güzel de duruyor koltuklarında bir şikayetini de duymadım 6-7 aydır kullanıyorlar
Polikistikanne Evimde makyaj masamda kullandığım bir pufum var bu kumaştan arada kazalar yaşanıyor tabi temizliği çok zor lekeyi hemen emiyor. Bu nedenle eğer çok istiyorsanız basit bir koltuk yıkama makinesi almanızı öneririm 🙏🏻