Sibelsncar 39+6 da gelen minik adamımmm Haftalarca doğsun diye hep bahaneler uyduran annelerdenim bende ✋🏻😃 Buldum da plasenta yaşlı olduğu için gününden evvel almak istedi doktorum defalarca develet hastanesine gittim 2 kere yatış verdiler ben kaçtım çünkü iğrenç muamele ve pis ortam yine başka bir devlet hastanesi Mudanya ya geldim son kontrol için ve doktor gerçekten yatman lazım bir sıkıntı var gibi dedi suni sancı vericem dedi bizde bir heyecan bu sefer kesin geliyo felan diyoruz yatttım. Ama başıma geleceklerden habersiz ilk baş sabah 11 de serum taktılar be yemek su vermediler kendin gece Gece 12 ye kadar ye bende gündüz çorba va yedim sonra gece 4 de fitil yerleştircez dediler alttan ikidebir bakıyorlar onun acısıda var tabi öyle öyle sabah etttik yine sancı yok banamısın demiyor açıklık hala 1 cm 1 gün bittti. Ertesi gün öğlen oldu hala sancı veriyorlar açıklık 1 buçuk benim sancılarım var deli gibi açılma yok bakıyorlar hala aynı aynı aynı ben aç susuz vücudum bitmeye başladı ve ben artık bağırıp ağlayıp yalvarırım kurtarın ölüyorum demeye başladım ama takmadılar bile beni 🙄 sonra o kadar bağırıp ağlamışımki bebek strese girip nefes alamadı nefes takviyesi yaptılar bana sonra saat tam öğlen 3 4 cm açıklık var 4 kadar 7 olmuş hadi çatala dediler suyumu patlatacaklar istemedim kaçmak istedim hastaneden ama halim mi var mecbur teslim oldum kalktım bi anda düştüm dermanım kalmamış susuzluk biryandan ebeler doktorlar başıma toplantı Allah var iyi davrandılar yinede doktor hadi artık doğur sana agrı kesici yapıcam söz dedi ikna etti çatala çıkmadan vurdular ama çıktım ve 4 5 ıkınmada çıktı ama o an Allah yardım etti halim yokken bi anda kuvvet verdi ve birde kaynanam Meryem ana eli otu kaynattı okudu üfledi doğumhaneye çağırdılar kaynanamı doğurmuyor izin vermiyor muayene edelim dedi o sırada bana yalvar yakar belimi övdü okudu üfledi o sırada bi kendime geldim sanki çatala çıkıp doğur doğurmaz bebeğimi karnıma koydular kesiler ve dikişleri hiç hissetmedim bile herşey değerdi bebeğimi Görene kadar anlamadım ama cidden değermiş melek kokuluma bi çıktı minnacık onu içerde üzdüğüm yorduğum için o kadar pişman oldumki ama işte bünyem kaldıramadı 2 gün sancı cektim resmen Allah hepinizi bir avazda kurtarsın güzel anneler 👼🏻👼🏻
BusraSY Sibelsncar Suni sancı almanın en zor yanıda o kontrol muayeneleri... Sizin açılmanız baya yavaş ilerlemiş. Ama insan o meleğin doğuşunu gördükten sonra çektiği bütün acıları unutuyo🐣🐣 rabbim hepsine sağlık versin. Gözünüz aydın🌸
Aysedgrlikrkmz Sibelsncar maşallah yaaaa çok güzel geçmiş olsun Rabbim uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin bzilere de bi nefeste kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼🙏🏼
Sareee Sibelsncar merhaba Allah yardım etmiş kavuşmuşsunuz maşallah size ve bebişinize güzel sağlıklı günleriniz olsun😇Mudanya devlet hastanesinin ortamının diğer devlete göre iyi olduğu söylendi sizce de öyle miydi
Sibelsncar Sareee diğer hastaneler çok kötü ben hepsine gittim ama çok kötüler en iyisi diyebilirim özel gibiydi
Sareee Sibelsncar bende aynı yorumları duydum canım o yüzden sordum devlet olarak gayet güzel dendi o yüzden sordum