Umayemel Merhaba arkadaşlar 5 gündür kanamam var doktora gittik kese haftasına göre çok küçük dedi. İki gün test verdim ikinci gün bthcg hormonun birinci güne göre düşük çıktı. Dış gebelik degil kalp atışını duyduk. başına gelen var mı ne yapmalıyım
Fdle Umayemel benim betamda yavaş yükselmiş 2500 ile öğrenmiştim 12 gün sonra 4500 olmuş kese görünüyor yolk oluşmuş bende pzt kalp atışını duymaya gideceğim duymayı umuyorum yani neden böyle oluyor onu da bilmiyorum ilk kızımda böyle olmamıştı Allahım hayırlısını versin hepimiz için inşallah
Mucizeebeybi Umayemel progestan 50mg iğne yaptırın haftada 2 gün pazartesi cuma günü mesela ama birde fitil kullanmanız gerekir ama bunlar zorla tutunmayı sağlıyor canım ne yazık ki eğer düşecekse naparsan yap düşer benim doktorum böyle demişti 15. Haftaya kadar iğneyle tuttum çok şükür devam ediyor sağlıkla
Bebemiz Umayemel normalde beta değerinin yükselmesi lazım . Ben de 4 kez düşük yaptım. Ama zamanında düşük yaptığımda betası düşüp yükselip gebeliği devam edenlere denk gelmiştim aynı hastanede mi verdiniz kanı
Bebemiz Fdle canım seni üzmek istemem ama ilerlemeyen gebelik olabilir. Çünkü 2 gün sonra olması gereken değer 12 gün sonra olmuş. Bayağı az artmış normalde 2 günde en az yüzde 60 artması gerekiyor