Bebisiminannesii Sorum başlıkta? Özel hastanede takipliyim, sezeryan dogum olacak spinal anestezi ile ancak steril ortam oldugu için esler giremiyormuş. Her ozel boyle mi? Ben girebilir diye biliyordum..
A145N Bebisiminannesii evet girilebiliyor bunu size hangi doktor dedi yeterli tedbirleri alıp girebiliyorlar
Srp53 Bebisiminannesii bizimkinde giremedi ama bazı hastanelerde görüyorum girdiklerini. Onlar da daha kurumsal yerler sanırım.
Bebisiminannesii A145N kendi doktorum dedi. Her hastane farkli demek ki. Ozel diye hepsinin kuralları aynı sanıyordum
Bebisiminannesii Accountant ilki normal doğumdu cok uzun saatler sürdü, ztn normal doğumda eşimin girmesinide cok istemedim, o da öyle. Bu sezeryan olacağı için bisey görmez yanimda olur en.azindan diye istiyordum, nasip degilmis
Bebekonunannesi Bebisiminannesii bazı hastaneler alıyormuş ama bizimki almıyormuş :( siz yine de doktorunuza sorun.
Accountant Bebisiminannesii aslında bende isteğe bağlı sezaryen istiyorum spinal olunca bir de bence de eşin girmesi daha iyi olurdu en azından konuşurdu oyarlardı falan ondan da çok korkuyorum çünkü normal doğum olursa o sancıları çekerken bana hiçbir faydası dokunmayacak girse de gözüm onu görmez muhtemelen
Bebisiminannesii Accountant evet öyle benim dogum fitille başlamıştı cok sanci çekiyordum eve yolladim. Bağırma dedikçe daha cok kızıyordum ztn canımla uğraşıyorum😀
VebnesSebili İlk gebeliğimde özel hastahanede son kontrole gidince doktora sormuştum o da istiyorsanız girebilir dedi. Zorunlu sezaryen ile belden uyuşturma doğumum oldu. Eşimin yanımda olması gerçekten moral oldu.