Haticeozbdk Merhaba hanımlar, doğumum perinatoloji takipli olduğum için Gazide olacak nasipse. Gazide doğum yapan var mı?
Endoplazmik Haticeozbdk canim ben de 1 2 aya orda yapacağım ins Yapan varsa tavsiyelerini ben de merak ediyorum
Lebis6 Haticeozbdk merhaba ben 2021 yılında gazi de doğum yaptım sezeryan polikinlik hastasıydım çok çok memnundummm ufacık bi sezeryan izim var ve kendiliğinden eriyen dikiş atılmıştı ilgililer sağolsunlar tabi Arada bi iki tane çıkıyor ters olanda 🥹şuan 2. Gebeliğim gene orada takipliyim ve orada doğum yapacağım 😊
Haticeozbdk Ceydaaas1 yok detaylıyı farklı bir yerde yaptırdım bebeğimin kalbiyle ilgili bir sorun olduğu için gazide devam ediyorum 35 haftalık
Ceydaaas1 Haticeozbdk bende orda doğum yapmayı düşünüyorum nasipse orda doğum yapanlardan duyduğum kadarıyla herkes çok memnundu eğer doktorunuzdan memnunsaniz dogumada kendisi giricekse güzel olur bence
Haticeozbdk Ceydaaas1 hiç orda doğum yapan birine denk gelmedim, o yüzden merak ediyorum. İnşallah dediğiniz gibi olur
Ceydaaas1 Haticeozbdk inşallah hatta geçen birine sorduğumda sezeryan 6500 normal 12 bin gibi birşey söyledi tek kişilik oda falan var mı knu bilmiyorum sizin sezeryan mi olucak
Haticeozbdk Ceydaaas1 şimdilik normal istiyorum ama o gün ne olur bilemem, tek kişilik oda var diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum keşke birileri yazsa da bizde öğrensek
Ceydaaas1 Haticeozbdk şehir haastanesi kadar giden orda doğum yapan pek yok heralde ondan yorum gelmiyor :)
Kbraaaaapolatttttt Endoplazmik merhaba canim nasil.gidiyor kontroller falan 10 gun sonra seker yüklemesi yapılacak yaptirdinizmi siz ucreti varmi ikimizde deniz hocaya gidiyoruz dedim size soruyum bi ( bu arada sezeryan dogum 19 -20 bin tl arasi ozel oda ücretinde birlikte 2 gün yastis ) 2 tane arkadaşım doğum yaptı 1 ay oldu cok cok memnun kalmışlar deniz hanimdan hastaneden falan