2prensesannesiiii Ard arda gebe kalanlar hikayelerinizi dinlemek isterim şuan gebeyim diyemem ama şüpheliyim hala o yaptığım testteki silik çizgi ve gecikmeyle beklemedeyim
Mikoosu 2prensesannesiiii yapan ve sorun olmayan birçok kisi duydum ben de şuan 2. Ye hamileyim doğunca aralarında 1 buçuk yaş olmuş olacak
Aydn 2prensesannesiiii kızımı sezeryanla doğurdum 7 aylıkken hamile kaldım şimdi o 2 yaşında oda sezeryanla oldu.3.ye hamileyim 18 haftalık oda sezeryanla olur
Altin23 2prensesannesiiii kuzenim ilk bebeğini sezeryanla doğurdu sonra hemen diğerine hamile kaldı aralarında 1 yaş bile yok. Onu da sezeryanla doğurdu. Ama yapısı gereği karnı küçücük olan birisiydi. 9 aylıkken bile 5 aylık gibiysi
2prensesannesiiii Mikoosu benim kızlarımın arasında da 1 yıl 2 ay var 3 . De erken olacak gibi ama inşallah yalancı pozitiftir pazartesi günü kan vereceğim hala regl olmazsam sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏
Mikoosu 2prensesannesiiii amin hepimiz insallah siz zorlandığımız ki araları yakın ve sezeryan olduktan sonraki süreçte çünkü 10 gün sonra kimse kalmayacak yanimda
Cimcime30 Kızlar ben 10 sene sonra tekrr anne olmaya nıyetlendım daha hamıle degılım ama arası çok uzak nasıl olur bılmem
2prensesannesiiii Cimcime30 inşallah olur en kısa zamanda canım 🙏 okullu olmuş zaten rahat olur senin için
Edanursoylu Arkadaşım 5 yılda 3 tane çocuk yaptı hepsi sezeryan 🙈 Hepsi sağlıkla doğdu anne de gayet sağlıkla ayağa kalktı çok şükür 🌸
2prensesannesiiii Altin23 benim iki kızım arasında 1 yıl 2 ay var büyük kızım tam 14 aylıktı doğum yaptığımda küçük kızım şuan 8 ayını doldurmak üzere 3. Gebelik şüphem var henüz kan vermedim
2prensesannesiiii Glsrnergl maşallah ideal bi süre inşallah ben de 2 sene gebe kalmam 3. İçin inşallah adet olurum
3erkekannesii 2prensesannesiiii ilkiyle ikinci arasında 2 buçuk yıl var 3. Doğduğunda 19 ay olucak inşallah
2prensesannesiiii 3erkekannesii benim 2023 2024 te sezeryan oldum 2. Kızım 8 ayını doldurmak üzere 3. İnşallah biraz daha ileri yıllarda olur 3 yıl sezeryan olma düşüncesi ürkütüyor adet olursam korunma iğnesi olacağım