Slhls evet bende aynen öyle yaptım o an ağrıdan sedyeden kaydım biraz yukarıya doğru öyle olunca cihazda tepemdeydi onun hizasından çıktım,bende çok ağladım eşime sarıla sarıla gerçekten travmam oldu bu olay bana çok kötüydü ya. İlk iğne yapıyorum dedi doktor tamam dedim ama iğne hiç hissetmedim zaten nereme yaptı onu da bilmiyorum. zaten 3-4 tane asistan ben çırılçıplak alt tarafım zaten kendimi kastım bacaklarım da tutmadı zaten işlemden sonra. ilaç verirken tüplerin açık dediler oradakiler sonrasında ali hocaya gittim oda iyi çıkmış dedi kanamam olduğu için yarın ilşki olsun dedi,eğer regl olursam da raporlu ilaçlar alacakmışım gonalf 300*3 tane 1 adette ovitrelle. Genel olarak iyi bir sıkıntı yok dedi. Evet canım sağlıklı besleniyoruz ama ben zaten zayıfım biraz daha zayıflarsam iskelet gibi olacağım. keçiboynuzu pekmezi bir ara veriyordum ama kestim öyle çıktı aklımdam. Yine vermeye başlayayım. Zaten bu ay imkansız. beni 14.gün film çektiler ben yumurtladım zaten 5-6 gün önce :( bakalım 1 ay daha bekleyeceğim eğer olmazsa bir sonra ki ay gidip raporlu ilaçları alacağım.