Gsgsgsgsgs Emne_kck medicalpoint Gülin okay eli çok hafif çok ilgili bir doktor 10 gün önce sezeryan oldum 2. Gün çok rahat hareket ediyordum bilgisine ilgisine güvenebilirsiniz sezeryan dan çok korkuyordum ama hiç korkulacak gibi değilmiş
Nilnil3535 Gsgsgsgsgs merhaba ben de o hastanede doğum yapacağım süreciniz nasıldı ebeler hemşireler memnun kaldınız mı hastaneden genel olarak
Gsgsgsgsgs Nilnil3535 Nilnil3535 emzirme sürecinde çok yardımcı oldular sürekli onları çağırıyodum ebeler gelip yardımcı oluyordu doktorun da eli hafifti ameliyattan sonra çok ağrım olur diye düşündüm ama çok zorlanmadım ağrın başlamadan ağrı kesici iste eğer sezeryan olursan
Nilnil3535 Gsgsgsgsgs çok sağ olun cevap için doğum şeklim net değil şimdilik normal düşünüyoruz ama süreçte ne olur bilmiyorum tabiki benim doktorum me riç hoca bakalım inşallah güzel geçer 🙏
Gsgsgsgsgs Nilnil3535 bizde normal düşünüyoduk hatta baya egzersiz plates falan yapıyodum ama son anda yüksek tansiyondan sezeryana alındım sağlıkla ve kolaylıkla gelsin bebişiniz♥️
Nilnil3535 Gsgsgsgsgs önemli olan sağlıkla bebişlere kavuşmak nasıl geleceklerini kendileri seçiyorlar 🥰🙏 sağlıkla büyüsün inşallah darısı bana