Alp2108ask Haftadan beri açılmam ve düzensiz sancılarım var. Bugün de sabahtan beri sarı sümüksü bir akıntı geliyor. Enfeksiyon gibi bir şey mi yoksa nişan mı bu acaba bilgisi olan var mı 39+1 haftalığız.
TugceOrak Alp2108ask nişan olabilir canım. Burda okuduklarım kadarıyla nişana benziyor, ben henüz tecrübe etmedim. Üste çıksın diye yorum yaptım
Merve-metin Alp2108ask canım benimde sarı sümüksü yoğun geldi yüksek ihtimalle nişan 2 gün sonra doğum yaptım 36+4te geldi 37+0da doğum yaptım seninde nişan olabilir hareketlerini takip et azalma olursa veya suyun gelirse hiç beklemeden direk git hastaneye
Alp2108ask 269522 37. Haftadan beri heyecanla bekletiyor bizimki bakalım 🙈😂 teşekkür ederim rabbim bizlere bağışlasın çocuklarımızı 😘💕
Alp2108ask deletedmom43191 en son muayenemizde doktorumuz kanama su tarzı bir şikayet olursa hemen gel nişan gelirse gelmene gerek yok demişti ondan dolayı gidip kendimi orda korkutmsk istemiyorum. Sancı için gittiğimde açılmaya çok fazla bakıldı açıkcası biraz korkmuştum 🙈😂