Klcarslnn İlk hamileliğimi öğrendiğimde araştırdığımda tavuk yenmemeli bakteri üretiyor vs yazıyordu 6 aydır hiç yemedim . Yiyenler var mı bi zararı var mı sizce
KumpirsMom Klcarslnn 5 . Ayımıza giricez üç günde bir yiyorum valla yıkanınca bakteri üretiyormuş öyle söyleniyor ama hiç duymamıştım komplesinin zararlı olduğunu
Eliffyamann Klcarslnn ben doğalıni bulamadığım için pek tercih etmiyorum, hic birşey doğal değil demeyin, tavuk aşırı derecede hormon içeriyor, tavuk ve yumurta çok çok çok önemli
Ayshababy Klcarslnn hamilelikte tavuk balık et bunlar öneriliyor diye biliyorum bebeğe kilo alımında yardimci oluyor
PapatiA Klcarslnn yenir ya yenmez diye bir şey yok sadece bilmediğin yerden alma yada yemek işte bayat beklemiş vs olmasın dıye
Gzm122 Tavuk iyi pişmiş olmalı ve yıkanmamalı, yıkandığında salmonella virüsü ortaya çıkıyor ben yıkamadan yiyorum iyice pişirip
Esra_Elisa8 Klcarslnn int her yazılan yazıya inanmayın lütfen böyle bişey olsa Dr bixi uyarmaz mı sizce asılsız olan o kadar bilgi varki ben hamiligim boyunca tavukta çok tüketim mayonezde yedim ara ara çok şükür bebeğimde yediklerimde ilgili bir sorun yaşamadım ilk hamilelik kendinzi sıkmayın merak etiklerinixi Dr sorun ben not alır hepsini sorarardim ilk gebeliğimde hatta su tüketimine kadar sormuştum🤣
tomrisinaannesi Klcarslnn yani her şeyi yedim ciğer de yedim kan yaptığı için midye kokoreç tarzı şeyler hariç, bebeğim 22 günlük sağlıklı tavuk da aslında zararlı değil ama son zamanlarda salmonella virüsü çıktı özellikle kanatlı hayvanlar da tavuk yerine deniz ürünleri daha güvenilir geliyor bana