Zizizi Hamileyken lokal anesteziyle diş çekimi yapılabilir mi? 20lik dişim çekilmesi lazım, ama hamile kaldım. Yarısı kırıldı, çekilmesi lazım
1Anneadayiiii Zizizi Kadın doğum doktorun onay verirse diş doktoru tedavi yapıyo canım benimde kanal tedavili dişim kırılmıştı dilimi kesiyordu yemek yiyomiyordum doktorum her türlü tedavi yaptırabilirsin demişti imzalı kâğıt verdi benim dişim kanal tedavili olduğu için uyuşturma olmadan dolguyu yeniledi doktor şu an iyiyim çok şükür ama anestezi gerekse bile hamilelere özel anestezi varmış ondan yapıyolarmış gerekirse ondan yaparız dedi diş doktoru ama ben hiç acı hissetmedim inşallah şeninde en kısa zamanda hallolur
PapatiA Zizizi cekılıyor canım ama şöyle diyim daha zor bir süreç ilerler normal zamanda cekımden sonra bir ağrı kesici ile hafifletirken şimdi parol dışı içemiceksin
mrvszr Benimde e nabızda röntgeni bulunan kanal tedavili dişim kırıldı. 2 parça halindeydi. randevu 16 gün sonraya bulabildim bu süreçte kırılan parçalardan biri sallanıyor ve ben yemek yedikçe iyice yerinden çıkmıştı minicik bir damak tutıyordu bende en son dayanamadım kendim tutup çıkardım yerinden kalan parçada ne ağrı vardı ne hareketlilik ama yinede randevum var diye gittim. randevu günü doktora giderken de kadın doğum doktorumdan yazılı kaşe ve imzalı çekim yapılabilir yazısı almıştım ve onu verince birde röntgenim e nabızda olunca farklı bir uyuşturma iğnesi varmış hamileler için onu yaptılar ve çektiler dişimi. Daha sonraki günlerde ise sol üst en arka dişim kırıldı ama röntgen falan çekemedikleri için dişe hiç bir müdahelede bulunamayız dediler. Yani kısacası birini çektiler röntgen var diye diğerini çekmediler röntgeni yok diye.