Aylakadin Kızlar herkese iyi geceler 🧡 umarım iyisinizdir Bizim bir oğlumuz olacak ve adını Etka koymak istiyoruz fakat çevremizden gelen tepkiler pek hoşumuza gitmiyor. Anlamı Allah korkusuyla günah işlemeye çekinen kimse demek. Hucurat ve leyl surelerinde geçiyor. Olur da ilerde okulda zorbalığa uğrar mı acaba diye düşünürken Yiğit Etka koymayı da düşündük ama kararsızız. Özellikle bugün çevremden ayıp sayılabilecek tepkiler aldım moralim çok bozuldu. Sizlerin düşüncelerini merak ettim. Etka Kara ya da Yiğit Etka Kara oluyor sizce ?
Berivanlina21 Aylakadin bebek siizin bebeğiniz çevreden gelen olumsuz yorumları kafanıza takmayın bence. Ne güzel Kuran’da geçiyor anlamı da çok güzel bence Yigitle birlikte mutlaka katmalisiniz. En azından içinizde kalmasın
Burnosunn_annesi Aylakadin bence anlamı cok güzel kimsenin kullanmadığı bir isim olunca tabii ki de ilk duyunca değişik gelebilir ama ileride arkadaşlarından da kötü yorum alacağını düşünmüyorum çünkü alay konusu olacak bir durum kelime değil🤗
bebeklerim__ Aylakadin ayyyy sinir oldum cevrednkilere siz içinize sindirmissinz, ayrıca anlamı çok güzel. Sadece kulağa hiç duyulmadigi için zor geliyor o kadar zorbalık yaşayacağını sanmıyorum çünkü çok değişik isimler konuluyor zaten
queenanne1 Aylakadin Yiğitle birlikte güzel olabilir çocukta büyüyünce istediğini beğendiğini kullanır hem 2 isim koymak sünnet karar size kalmış çevreyi önemsemeyin
ipekveatlas ben sadece kendi fikrimi söylemek istiyorum alışılmışın dışında olduğu için kulağa hiç hoş gelmiyo fakat isimlerin anlamları çok daha önemliymiş.. başına yiğit eklemeniz daha iyi olur bence
Gzm122 Etka… ben hiç beğenmedim ya kulağa hiç hoş gelmiyor çocukta büyüdükten sonra bula bula bu ismimi buldunuz diyebilir
Femay Aylakadin anlamı güzelmiş tabi bu sizin kararınız sizin bebeğiniz sonuç olarak ama bazı isimler bazı çocuklara gerçekten ağır geliyo bence. Bu isimde onlardan biri diye düşünüyorum.
Seymaa- Bence çok değişik ve kulağa hoş gelen bir isim anlamıda bir o kadar güzel. Sizin içinize nasış siniyorsa öyle koyun ismini başkalarının fikirlerine bu kadar takılıp kendinizi üzmeyin. 🙂
tugcebaby1 Yıllar önce duymuştum bu ismi çok hoşuma gitmişti halada çok hoşuma gider tek ism olarakda çok güzel kafanız karışmasın herkesin bir fikri oluyor benim sectıgım isim çokta yabancı değil kulağa ama ona bile laf söyleyeni çok
Lunapark Aylakadin fikrimizi sorduğunuz için yazıyorum 😢asla koymazdım. ilk sebebi söylenişi zor ve kulağa ise öyle çok özel ya da hoş gelmedi ikinci sebebi ise anlamı iyi ama birinin ismi olabilecek bir isim bir kelime değil bence.tercih sizin tabi ki benim fikrimi belirtmek istedim sorduğunuz için 🌸
Hnfcls Aylakadin sanki yekta ismi daha güzel ekta ne demek anlami ne ilk.defa duyuyorum yekta ismi daha güzel ve anlamlı tabiki tercih sizin icinize sindiyse onu yapın
Erva_annesi07 Aylakadin lisedeyken sınıf arkadaşımın ismiydi tabi iki isimlydi o umut etka diye çocuk çok efendi namazlı niyazlıydı🥰
Kylr Tabiki tercih sizin, ama fikir sorduğunuz için söylüyorum, sanki yarım kalmış eksik kalmış gibi… söylemi zor olduğu için olabilir. Ama yanına bir isimle daha güzel tamamlanmış bence. Önemli olan sizin düşünceniz, yoksa herkes bişey söyler zaten.